FOTO by Instagram @pinjacolada / @fashionpuglady

Dekor

Suncokret kao omiljena ranojesenska dekoracija u koju smo zaljubljeni preko ušiju

Krešimir Šustić 07. rujna 2020.

Žuti ljepotan ovih dana krasi cvjećarnice diljem grada...

Kraj ljeta za mnoge označava povratak u realan svijet nakon godišnjih odmora, ali i početak novog godišnjeg doba koje sa sobom nosi jedinstvene blagodati u čijim ljepotama možemo neometano uživati.

Nakon kričavih i šarenih tonova, pod svjetlima reflektora kao glavne uloge zablistat će zemljani i oku ugodni tonovi, koji nam donose pravu jesensku idilu i paletu boja koja će prevladavati narednim periodom.

Osim u modnom svijetu, bogatom odjećom obućom i accessoriesima, viđamo ih i na dekorativnim predmetima kojima uređujemo naše životne prostore, ali i na najljepšim mogućim ukrasima, svježem cvijeću.

Nakon ruža, gazanija, verbena, pelargonije i ostalih ljetnih krasotica, došao je red da u punom sjaju zablista i svima dobro poznat suncokret, koji je odličan uvod za plodove koji će uskoro krasiti naše stolove.

Zadivljujuća žuta boja po kojoj je poznat, unosi osvježenje u naše oaze mira, a osim što izgleda božanstveno i veličanstveno, bogat je mnoštvom prirodnih i ljekovitih sastojaka.

https://www.instagram.com/p/CE0wSLWHTS3/

Simbol je sreće i vitalnosti, stoga nas ne čudi da je čest izbor mladenkama kao glavna dekoracija povodom njihovog najposebnijeg dana u životu.

Vrijeme je da u svoje domove unesete ranojesenski duh, te da na stylish i upečatljiv način ispratite ljeto buketom ovog sunčanog vladara polja koji će unijeti dozu šarenila u interijer.