Moda

Suknje na vezanje – modni trend koji naglašava liniju tijela i stoji baš svakome!

Daria Lovrić 28. lipnja 2023.

Svestrani modeli za dnevne, večernje i poslovne prigode!

Suknje na vezanje su popularan modni trend koji je prisutan tijekom cijele godine, posebice u ljetnom periodu. Ove suknje su često viđene na modnim pistama, u street-style kombinacijama i na društvenim mrežama.

Set – 69.43 eur
Set – 60.17 eur

Jedan od razloga radi kojeg njihova popularnost raste svake sezone iznova je njihova svestranost i udobnost.

Set – 49.06 eur
Set – 40.73 eur

Suknje u trendi bojama za savršene ljetne lookove

Vezivanje traka ili vrpci omogućava prilagodbu veličine suknje, što je korisno kada želite postići što bolji i ljepše pristajanje. Osim toga, vezivanje sa strane može stvoriti zanimljive detalje i dodati dozu ženstvenosti ili sofisticiranosti cijelom outfitu.

Suknja – 37.03 eur

Suknje na vezanje danas dolaze u različitim duljinama i stilovima, kao što su mini, midi ili maxi suknje, a mogu biti izrađene od raznih materijala, uključujući pamuk, svilu, kožu ili čipku. Također, mogu biti ukrašene uzorcima, bojama ili teksturama koje prate trenutne modne trendove.

Set – 60.17 eur
Set – 62.03 eur

Putem Flaxmakerswim web trgovine pronašli smo efektne modele koji su nosivi u različitim prilikama. Šarmantan print i vesele nijanse privlače fokus i čine ih savršenim komadom za casual svakodnevne outfite, preko beach lookova, pa sve do elegantnih večernjih kombinacija.

Set – 453.37 eur
Set – 49.06 eur

Za šetnje po gradu suknju spojite s klasičnim T-shirtom, za večernje izlaske s topovima i sandalama na visoku petu, dok ih u poslovnim prigodama spojite s satiniranim košuljama. Neki od modela dolaze u kompletu s kupaćim kostimom i odličan su izbor za ispijanje koktela u beach barovima.