FOTO by Instagram @rocio0sorno / H&M / @constantly_k

Moda

Suknja s limunima prava je ljetna poslastica

Daria Lovrić 26. srpnja 2022.

Nije li neodoljiva?

Cijelo ljeto iščekujemo godišnji odmor i maštamo o predivnim lokacijama, vizurama rustikalnih gradića i primorskim motivima. To se odražava i na naš odabir modnih komada. Osim cvjetnih motiva, mornarskih prugica i razigranih točkica, u ljetnoj sezoni nosimo i raznorazni voćni dizajn.

Tako smo imali prilike isfurati torbice za party sezonu na otvorenom u oblicima lubenice, limuna i jagode, a ovog puta imamo novu zvijezdu koja dominira modnim svijetom.

H&M limun kolekcija – afrodizijak za početak tjedna

Kako bi naše kombinacije vile što originalnije i pratile naše vedro i veselo ljetno raspoloženje, brend H&M lansirao je komade koje krasi neodoljivo citrusno voće koje donosi dašak primorskih egzotičnih krajeva.

H&M mini suknja s limunima 1
H&M mini suknja s limunima

Uska mini suknja s limunima, osim žute, sadrži još mnoštvo boja koje asociraju na rajske destinacije. Motivi mora i cvijeća te obrisi kuća mediteranskog štiha vode nas na odmor iz snova.

H&M mini suknja s limunima 2
H&M mini suknja s limunima

Njezin dizajn idealan je izbor kada želimo začiniti outfit i dodati nešto drugačije. Kad ti život pruži limune, uzmi i kreiraj atraktivne lookove koje će svi zamijetiti.

H&M mini suknja s limunima 3
H&M mini suknja s limunima

Od samog pogleda na ovu statement suknjicu poželimo sve obaveze staviti na standby i krenuti na put prije vremena.

H&M mini suknja s limunima 4
H&M mini suknja s limunima

Ovu chic mini suknju sparite s espadrilama ili sandalama na vezanje, a odlično će pasati i uz omiljene bijele tenisice. Savršenoj ljetnoj kombinaciji dodajte sunčane naočale te slamnati šešir i pletenu torbicu.

H&M mini suknja s limunima 5
H&M mini suknja s limunima

Ako je i vas očarala, suknju možete naručiti preko H&M web trgovine, a njezina cijena iznosi 34,99 eura.