FOTO by Reserved

Moda

Suknja-hlače iliti CULOTTES za vruću ljetnu sezonu

Mia Vodopija 11. lipnja 2021.

Ne iznenađuje što su fashionistice, koje cijene originalnost i žele se istaknuti u masi, prigrlile suknja-hlače

Culottes su hlače do koljena koje su krojene tako da podsjećaju na suknju. Kada se ovaj stil hlača pojavio 20-ih godina prošlog stoljeća, nazivan je “podijeljena suknja”.

350 kn, Mango

Zbog svoje jednostavnosti i elegancije, culottes hlače su u fokusu već nekoliko sezona. Njihova duljina, kroj, boje i dizajni ih čine specifičnima.

200 kn, Reserved

Upravo zbog svoje udobnosti i casual stila, mnoge žene su se odvažile na nošenje ovog trendi modela hlača.

160 kn, Reserved

Iako su haljine i suknje najčešći odabir za svečane prigode, moramo priznati da nas ipak raduje kada vidimo nešto drugačije, jedinstveno.

300 kn, Zara

Ove lepršave suknja-hlače čine razliku, stoga nas ne iznenađuje što su ih prigrlile brojne fashionistice koje cijene originalnost i žele se istaknuti u masi.

200 kn, Reserved

Culottes hlače su zbilja svestrane – u njima možete ići u opuštenu šetnju kvartom s prijateljicom, na kavu u vaš najdraži kafić, u šetnju osunčanom gradskom špicom.

230 kn, Zara

Ako ste na moru možete u njima ići u šetnju rivom ili u novi najdraži restoran.

250 kn, Mango

Razlog popularnosti suknja-hlača jest taj što one sjajno izdužuju figuru, te odlično funkcioniraju u dnevnim i večernjim kombinacijama.

250 kn, Mango

Vjerovali ili ne, culottes hlače možete nositi i u svečanim prilikama, ovisno o njihovom materijalu.

250 kn, Mango

Garantiramo da ćete se osjećati transformirano uz pomoć novih silueta, boja i uzoraka koji istovremeno odišu elegantnim prozračnim karakterom.

170 kn, Mango

Iako su novi trendovi oni koji uvijek unose uzbuđenje u stvaranje garderobe i prvih kombinacija u sezoni, na početku svake sezone vraćamo se i onim svim poznatim klasicima te najudobnijim basic komadima.