FOTO by dm / Anzotica-cosmetics.hr / Notino

Ljepota

Suha ulja i marmelade za sunčanje – blistava ljepota od jutra do mraka

Mia Vodopija 05. srpnja 2021.

Suha ulja i marmelade hidratiziraju i njeguju, vraćajući koži nježnost i mekoću

Danas su u ljetnoj rutini njege kože lica i tijela sve popularniji pojmovi poput marmelada za bolju preplanulost, pekmez za brže tamnjenje, zlatna ulja, suha ulja, dragocjena ulja za njegu tijela te smo ih svi više-manje prihvatili kao ultimativne ljetne beauty proizvode.

Kada dođu topliji dani, osim sjaja i blistavog učinka na kožu koristimo ih i za intenzivnu hidratizaciju kože .

Njegujuće djelovanje je bila i misao vodilja u razvoju ovih ljetnih proizvoda za njegu tijela. Marmelade i pekmezi hrane kožu istovremeno joj pomažući da dobije brončani ten, čineći ju blistavom.

Suha ulja su pak lagana, gelaste teksture, brzo se upijaju te stoga ne ostavljaju neželjeni masni sloj na koži. Marmelade, pekmezi i suha ulja hidratiziraju i njeguju, vraćajući koži nježnost i mekoću.

Proizvodi poput Biobaze, Olivala, Nuxa, Luxee, Melema i L’Erbolaria su kultni favoriti koje rado koristimo iz godine u godinu. Zaduženi su za blistav i glamurozan sjaj naše kože tijekom dana i noći.

Nuxe suha ulja za tijelo vas neće ostaviti s ljepljivim i masnim osjećajem, bez brige! Njihov neodoljiv miris u kombinaciji s luksuznim osjećajem ulja pravi je užitak za sva osjetila. Obogaćena vitaminom E, Nuxe ulja hrane, obnavljaju i uljepšavaju lice, tijelo i kosu.

Luxea suho ulje sa zlatnim česticama sadrži luksuzna ulja badema i makadamije, ekstrakte jojobe, ružmarina i mrkve te aloe veru. Ovo bogato suho ulje u trenu se upija, ostavljajući kožu mekom i svilenkastom, s glamuroznim sjajem, te nijansom tamnije boje kože. Odličan je izbor za ljetne večeri!

U galeriji pogledajte koje smo sve marmelade i suha ulja za vas danas izdvojili!

Uvjereni smo da ćete uživati u blagodatima ovih kultnih favorita i ove godine!