FOTO by Jimmy Choo

Moda

Stylish sandale nalik šarenim bombončićima zaslužuju très chic epitet!

Daria Lovrić 29. ožujka 2023.

Neodoljivi primjerak sa živahnim perlama modna je fantazija!

Efektni modni komadi rezervirani su za odvažne žene koje vole biti primijećene i odišu samopouzdanjem. Ususret proljetnom periodu, tamne i neutralne tonove polako zamjenjujemo pastelnim i jarkim bojama, koje će svoj vrhunac doživjeti u ljetnom periodu.

Jimmy Choo sandale s perlicama
Jimmy Choo sandale s perlicama – 895 €

Popularni brendovi već uvelike lansiraju živopisne novitete i svoje izloge oplemenjuju jarkim i upečatljivim bojama, printevima, a predivan model sandala servirao nam je jedan od najpoznatijih brendova ženske obuće Jimmy Choo.

Jimmy Choo sandale s perlicama  2

Jimmy Choo proljetne sandale koje oduzimaju dah!

Iako smo tek zakoračili u proljetni period i još ćemo neko vrijeme pričekati prije nego što uskočimo u otvorenu obuću, moramo vam predstaviti šarmantne Jimmy Choo sandalice koje će unijeti radost u svaki outfit.

Jimmy Choo sandale s perlicama 3

Riječ je o bijelom Amiral modelu suvremenog izgleda izrađenom od Nappa kože. Ono što nas je očaralo na prvi pogled su živahne perle koje ispunjavaju tanke remenčiće koje isprepliću gležanj i osiguravaju stabilnost.

Chic sandale sa šarenim perilicama nalik voćnim bombonima savršen su izbor za proljetni i ljetni period i stavit će vaša stopala u prvi plan te mamiti poglede gdje god se pojavili.

Volite li odvažne modne komade, isticati se svojim upečatljivim stylingom i istančanim smislom za modu, ovaj très chic primjerak škicnite putem Jimmy Choo web trgovine.