FOTO by sOliver

Moda

Stylish s.Oliver kaputi koji će vas grijati ove jeseni

Mia Vodopija 29. rujna 2021.

U ovim kaputima vam definitivno neće biti hladno

Jesenska hladnoća nam kuca na vrata svojim hladnim večerima i još hladnijim jutrima. Već smo spremili ljetnu garderobu na dno ormara i izvukli sakoe, jakne, gležnjače, čizme, duge hlače, traperice, duge majice i hudice.

Postaje nam jasno kako nas veste i sakoi neće baš grijati te da trebamo nešto toplije – kapute. Kaputi su možda najbolji komadi zato što su univerzalni, možete ih nositi na bilo što.

Hoćete li se odlučiti za casual opciju s trapericama, dugom majicom i tenisicama, hoćete li ipak odabrati haljinu od kašmira i cipele s visokim potpeticama, to je sve na vama.

Ono što je sigurno jest to da će kaput jako lijepo pasati uz sve te casual, ali i svečanije kombinacije.

Iako kapute možete pronaći bilo gdje, mi smo se odlučili za kvalitetu umjesto kvantitete i zavirili u ponudu s.Oliver stranice. Materijali poput vune i pamuka zasigurno će vas utopliti, a loose fit kroj će se potruditi sakriti sve nesavršenosti koje vam inače smetaju.

S obzirom na to da su višeg cjenovnog ranga, nećete morati kupovati novi sljedeće godine, već će vam ovi kvalitetni kaputi trajati godinama. To je super za vaš novčanik, ali i za ekologiju i planetu – da odjeću nosimo niz godina umjesto da ju stalno bacamo i kupujemo nove komade.

U galeriji ispod možete pogledati naše odabire.

Uz ove kvalitetne kapute izgledat ćete profinjeno i elegantno, ali ćete i sigurno dobiti koje pitanje o tome gdje ste ih kupili.

Nadamo se da smo vas inspirirali za kupnju novog kvalitetnog s.Oliver kaputa koji će biti s vama dugi niz godina.