FOTO by Naf Naf / Instagram @nafnaf / Naf Naf

Moda

Stylish Naf Naf odijela u pet očaravajućih boja

Daria Lovrić 08. rujna 2022.

Za skupocjen i profinjen LOOK umjesto haljine biramo odijelo...

Odijela su sve popularnija i kotiraju visoko na ljestvici kada je riječ o odabiru modnih kombinacija za svečane i poslovne prigode.

Iako su se nekada nosila u klasičnim bojama i isključivo u poslovnim prilikama, danas mogu parirati večernjim haljinama i apsolutni su favorit u svim situacijama kada želimo izgledati profinjeno i elegantno.

Odijela u današnje vrijeme možete pronaći u efektnim bojama i zanimljivim krojevima. Igrajući se s materijalima, izborom modnih dodataka, obuće, frizure i šminke vrlo je lako stvoriti zabavne i neočekivanje lookove.

Satensko odijelo – atraktivan saveznik za nadolazeće svečane prigode

Po prvi put u svojoj povijesti NAF NAF je kreirao sustav prednarudžbi. Od 25. rujna svojim kupcima nudi mogućnost prednarudžbe za efektna odijela koja dolaze u pet upečatljivih boja – jarko žutoj, vibrantnoj narančastoj, pastelnoj zelenoj i vatrenoj crvenoj.

 Naf Naf odijela 1
Naf Naf odijela 2

Možete naručiti odijelo u jednoj boji ili se poigrati upečatljivim kombinacijama boja slažući komade color blocking tehnikom. Budući da nevjerojatne vijesti nikada ne dolaze same, odijela su dostupna od veličine 34 do čak veličine 46.

Naf Naf odijela 3
Naf Naf odijela 4

S obzirom na to da je sezona raznih događanja ispred nas imali smo potrebu pronaći nesvakidašnji outfit jer su nam dosadile klasične haljine, a odijelo je postalo sinonim za eleganciju i modnu osviještenost.

Naf Naf odijela 5
Naf Naf odijela 6

Spojite ga s cipelama na visoku petu, balerinkama, sandalama ili tenisicama – ovisno o prigodi. odličan je izbor za svečane proslave, ali i odlazak na posao. Svoj komplet možete nositi zajedno ili kao odvojene odjevne komade.

Naf Naf odijela 7
Naf Naf odijela 8

Svoju prednarudžbu možete napraviti putem NAF NAF web trgovine. Cijena blejzera iznosi 79,99€, dok je cijena hlača 59,99€, neovisno o tome koju boju izabrali.

Naf Naf odijela 9
Naf Naf odijela 10