Modni dodaci

Stylish marame za kosu za sve one ‘BAD HAIR’ dane!

Viktoria Mikulić 31. siječnja 2020.

Asos donosi raskošnu ponudu accessoriesa za kosu...

Žena s dobrom frizurom moćnija je od bilo kojeg vladara. Kosa je jedan od glavnih aduta koji svakoj pripadnici nježnijeg spola pruža samopouzdanje. Bez obzira je li riječ o zanosnoj dugoj ili elegantnoj kratkoj kosi, neovisno o duljini, frizuri u današnje vrijeme mogu napraviti čuda.

No vratimo se mi u realnost gdje posjet frizuru, što zbog financija što zbog nedostatka vremena nije toliko čest kao što bismo mi to htjeli. Svaki dan želimo zablistati, no nemamo snage baš uvijek poraditi na svojoj frizuri i koliko god se trudili, nekad jednostavno nije postojana.

U tim trenucima najbolje je potražiti alternativu koja će izazvati jednaku pažnju kao i dobra frizura. Umjesto suhih šampona s kojima je kosa ‘čišća’ nekoliko dana duže, mi smo ipak više za onu varijantu božanstvenih traka i marama za kosu.

Na Asosu smo pronašli 10 inspirativnih modela u šarmantnim bojama poput burgundi, lila, kaki, bež i slično…Ako se barem jednom tjedno suočavate s ‘bad hair day’ možda vam se koja od ovih marama učini idealnim rješenjem:

$18.95

$12.63

$15.79

$18.95

$12.63

$17.37

$5.53

$17.37

$15.79

$17.37