FOTO by Parfois

Dekor

Stylish koferi uz koje lakše prevladavamo povratak s godišnjeg odmora!

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2023.

Jeste li i vi već počeli razmišljati o novom putovanju?

Što prvo učiniti pri povratku s godišnjeg odmora? Ako pitate sve nas koji volimo dati petama vjetra, prvo bismo počeli planirati iduće putovanje.

Na taj način odagnat ćemo depresiju, makar idući put putovali tek za blagdane ili početkom iduće godine. Ništa ne puni baterije kao posjet nekoj novoj destinaciji i istraživanju egzotičnih mjesta, bila da se radi o Lijepoj našoj li nekoj drugoj lokaciji.

Putovanja nas čine sretnima, ali i sama priprema za isto već u nama budi leptiriće, posebice pakiranje kofera. Gotovo svaka žena ponese dva puta više odjeće od one koju će nositi, no to je jednostavno tako i teško je odlučiti unaprijed koja bi nam haljina više pristajala uz određenu prigodu. Ako nas pitate, to tek znamo u onom trenutku kada see otisnemo na željenu destinaciju.

Ako ste u potrazi za novim koferom ili jednostavno želite osvježiti svoju putnu prtljagu, mi smo pronašli dva šarmantna kofera poznatog brenda Parfois koji su ljubav na prvi pogled.

Jednog krase cvjetni print i razna slova, dok je drugi upotpunjen slikama poznatih svjetskih gradova. Koji god odabrali, stopit će se uz vašu putnu garderobu i bit će najslađi modni dodatak svakog aerodroma.

Cvjetni model možete pronaći OVDJE, dok drugi model možete potražiti na LINKU. Cijena svakog primjerka iznoosi 90.25 eura.