FOTO by Adidas

Moda

Stylish cvjetni ruksaci s potpisom brenda Adidas – spas za vikend putovanja

Daria Lovrić 15. lipnja 2022.

Spreman za sunčane vikende i đir po svijetu!

Dolaskom lijepog vremena i visokih temperatura u nama je nešto napokon oživjelo. Iako je još minimalno mjesec dana do godišnjeg odmora, svaku sekundu slobodnog vremena želimo provesti na putovanju.

Adidas cvjetni ruksak 1
Adidas cvjetni ruksak – $62

Bez obzira na užurbanu svakodnevicu, vrijeme nakon posla zamijenili smo svježim zrakom, a vikende u kući kratkim ali slatkim izletima.

Šetnja u prirodi, adrenalinski sportovi na obližnjim rijekama, uživanje u prirodnim ljepotama, vožnja bicikla ili kupanac na najbližoj morskoj destinaciji su aktivnosti koje nas uveseljavaju i pune energijom za sljedeći radni tjedan.

Adidas cvjetni ruksak 2
Adidas cvjetni ruksak

Na kratka vikend putovanja ili izlete ne nosimo puno stvari jer nam prvenstveno ne trebaju, a s druge strane ne želimo sa sobom vući dodatan teret.

Adidas cvjetni ruksak

Male torbe su nam često previše malene i u njih nam ništa ne stane. Velike torbe su preglomazne i nisu praktične, pogotovo ako ih nosimo poluprazne.

Idealno rješenje je kupnja kvalitetnog i chic ruksaka

Adidas cvjetni ruksak 3
Adidas cvjetni ruksak – $70

Ruksaci su odličan izbor jer su prostraniji od torbi, a ne izgledaju oversized te lijepo pašu uz skoro svaki outfit. Osim što će divno zaokružiti svaki look, stavite li ga na leđa, ruke će vam biti slobodne za obavljanje svih svakodnevnih aktivnosti.

Nas su posebno oduševila dva šarmantna modela omiljenog brenda Adidas s cvjetnim printom.

Ovi modeli u jarkim bojama veselo prizivaju ljeto i mame nas na vikend getaway.

Adidas cvjetni ruksak 4
Adidas cvjetni ruksak

U suradnji s finskom dizajnerskom kućom Marimekko, Adidas je kreirao ruksake koji zrače pozitivom i radošću. Nas su posebno oduševili odvojeni pretinci koji će sve potrebne stvarčice držati savršeno sigurnim i organiziranim jer jem je najveća muka pronaći nešto iz prve.

Adidas cvjetni ruksak

Moćni i atraktivni modeli idealni su za postizanje sportske elegancije prilikom ležernih odlazaka do grada ili bijega iz užurbanog grada u skrivene dragulje Lijepe naše koji obiluju prirodnim ljepotama.

Dok željno iščekujemo da se pojave na policama trgovina, ne preostaje vam ništa drugo nego pogledati više detalja i informacija na Adidas web-u.