FOTO by JYSK

Dekor

Stvorite hygge atmosferu uz JYSK svijeće već od 8,50kn

Krešimir Šustić 14. prosinca 2020.

Primjerci uz koje ćemo u samo nekoliko trenutaka doživjeti popularan danski stil življenja

U posljednjih nekoliko godina sve više ljudi je počelo proučavati danski način života koji se proširio svijetom kao pozitivan primjer življenja i postao izrazito popularan.

Tako su danska filozofija stila i način života koji se kriju iza pojma “hygge” zavladali našom planetom i uvukli se u naše domove.

Ovaj osebujan stil življenja uključuje neke od hedonističkih rituala i ugodan ambijent uz brdo svijeća i zvukove pucketanja drva u kaminu dok čitamo omiljeno štivo ili se jednostavno opuštamo na svojstven način.

Antistres režim koji je postao apsolutni hit i u Lijepoj našoj totalno nas je oduševio te naveo da i mi isprobamo specifičan stil uživanja u životu.

U potrazi za dodacima koji bi nam mogli olakšati da ostvarimo spomenuto, odabrali smo svijeće kako bismo ispunili potrebu za osjećajem udobnosti i neizmjernog zadovoljstva.

Naravno, najviše se ističu blagdanski primjerci u staklenkama, ukrašeni s klasičnim božićnim motivima i mašnicama, napravljeni u obliku božićnog drvca ili češera.

Tu su i neizostavne mirisne svijeće koje će u samo nekoliko trenutaka naše domove ispuniti božanstvenom atmosferom, popraćenom pravim blagdanskim ugođajem.

U nastavku slijedi galerija fotografija s 10 odabranih upečatljivih favorita koje možete pronaći u najbližoj poslovnici JYSK trgovine ili na LINKU službenog web shopa.