FOTO by WoodWick

Dekor

Stvorite cozy atmosferu uz WoodWick mirisne svijeće koje pucketaju dok gore!

Daria Lovrić 23. studenoga 2022.

Icy Woodland, Amethyst sky, Magnolia birch, Pumpkin praline, Cashmere, Mint Leaves and oak mirisi idealni su za festive sezonu!

Zakoračili smo u period niskih temperatura, magle i čestih padalina, međutim kao i svako godišnje doba, jesen i zima imaju svoje čari. Sve više vremena provodimo unutar vlastitog doma, stoga sve više pažnje posvećujemo detaljima koji će unijeti toplinu i stvoriti ugodnu atmosferu.

WoodWick mirisne svijeće 1
WoodWick mirisne svijeće

Svatko ima svoje male tajne i načine opuštanja poslije napornog radnog vremena. Neki uživaju u šalici kave, čaja ili nekom drugom omiljenom napitku, neki vole guštati u vrućoj kupki dok nekolicina uživa u binganju najdraže serije.

WoodWick mirisne svijeće

Koja god aktivnost bila vaša omiljena, bit će još posebnija uz nekoliko detalja. Svijeće su postale nezaobilazan dio naše svakodnevice, posebice u zimskom periodu jer unose toplinu i dašak magije u naš ambijent. Kako bi stvorili najcozy osjećaj i uljepšali naše večeri zavirili smo u novu kolekciju svijeća poznatog brenda WoodWick i oduševili se ponudom.

WoodWick mirisne svijeće

WoodWick svijeće modernog dizajna donose sasvim novo mirisno iskustvo

WoodWick svijeće izrađene su od mješavine sojinog voska i zaštićene mješavine parafinskog voska, dok je fitilj izrađen od kvalitetnog drva umjesto pamuka ili konoplje.

WoodWick mirisne svijeće

Vrhunski parafinski i sojin vosak stopljeni su tako da proizvode predivan plamen bez neurednih ostataka na staklu. Svijeće karakterizira kompleksan miris koji je odabran i testiran kako bi ispunio prostor raznolikim i sofisticiranim mirisom.

WoodWick mirisne svijeće

Osim što se ističu svojom kvalitetom i bogatom paletom mirisa, svijeće su čistog, modernog dizajna profinjenog stila i elegantnih oblika te će ujedno poslužiti i kao predivna dekoracija u vašem interijeru. WoodWick svijeće izrađene su od visokokvalitetnog stakla, tako da i kada se potroše mogu imati dekorativnu funkciju.

WoodWick mirisne svijeće

Raznoliki dizajn omogućuje širok raspon mirisa koji vas vode u sasvim novo mirisno iskustvo.Odozgo prošireni dizajn stvara šire područje gorenja za snažnije i trajnije iskustvo mirisa.

WoodWick mirisne svijeće

Posebnost WoodWick svijeća

WoodWick svijeće imaju jedinstveni drveni fitilj koji stvara nježan, umirujući zvuk koji podsjeća na pucketanje vatre i pruža optimalno izgaranje i brže širenje mirisa.

WoodWick mirisne svijeće

Inovacija Pluswick, patentirani je dizajn drvenog fitilja koji rekreira umirujući pucketavi zvuk gorenja, mirisa i optimalnog izgaranja predstavljen u elegantnoj posudi u obliku pješčanog sata.

WoodWick mirisne svijeće

Unutar WoodWick kolekcije nalaze se i božanstvene svijeće u eliptičnoj posudi s Heartwick plamenom, čiji drveni fitilj kada se spali, rekreira umirujući zvuk pucketanja i ples plamena.

WoodWick mirisne svijeće

Božanstvene mirisne note WoodWick svijeća

Jedan od najpopularnijih brendova mirisnih svijeća WoodWick lansirao je nove zimske mirise koji će se odlično uklopiti u festive sezonu i stvoriti svečanu atmosferu.Icy Woodland, Amethyst sky, Magnolia birch, Pumpkin praline, Cashmere, Mint Leaves and oak novitete, kao i ostale mirise koji dolaze u mini, medium, large i elipse dimenzijama.

WoodWick mirisne svijeće

Naš favorit je posebna kategorija svijeća Trilogy, koja sadrži 3 mirisa u jednoj svijeći. WoodWick Trilogy svijeće izlivene su u tri sloja, a svaki sloj ima karakterističnu boju i miris, koji se prilikom topljenja miješaju stvarajući savršenu harmoniju mirisa.

WoodWick mirisne svijeće

Omiljene svijeće sada upakirane u šarmantne poklon pakete!

Vrijeme darivanja je pred vratima i kao svake godine želimo izraziti ljubav i zahvalnost na što ljepši i unikatniji način pomno odabirući poklone. Ususret najuzbudljivijem periodu u godini i blagdanima WoodWick je osmislio predivno upakirane gift setove.

WoodWick mirisne svijeće

Poklon paketi sastoje se od tri mini svijeće čije je vrijeme gorenja 20-30 sati. Ako niste sigurni što pokloniti voljenoj osobi s WoodWick svijećama ne možete pogriješiti. One će baš svakome izmamiti osmijeh na lice i pružiti cozy trenutke i toplu atmosferu koju u ovim hladnim danima priželjkujemo.

WoodWick mirisne svijeće

Ako je i vas zaintrigirala božanstvena kolekcija WoodWick mirisnih svijeća ili ste u potrazi za savršenim poklonom zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram. Svijeće možete pronaći knjižari i papirnici ABC, Bioroma, Grafocentru, Home by Ciss, Lestinini, Dm drogerijama i HOĆU KNJIGU megastoru.