Ljubav & veze

Stvari od kojih ne možete pobjeći kada živite s partnerom!

Engineer 14. svibnja 2018.

Ah taj zajednički život, osim što vas ponekad košta živaca, još dodatno pogoršava to što vam se više ne može baš stalno gledati kroz prste. Ali vrijedi svega, zar ne?

Donosimo vam 10 činjenica koje vam se više neće tolerirati, a i one koje ćete jednostavno morati prihvatiti jer ipak ste odlučili svoj stambeni kutak podijeliti s drugom polovicom:

1. Upravljati vlastitim vremenom (Čekanje na tuš postaje vaš glavni hobi)

2. Pretvarati se da niste ostavili smrad u kupaonici (teška hrana koja vas je napuhavala cijelu noć ne može se prikriti ni osvježivačem)

3. Izbjegavati ih kad vas naljute (Uvijek su tu negdje, gdje god se okreneš, nemaš ni sekunde mira)

4. Naviknuti se na ostavljanje smeća po cijelom stanu (čemu koš za smeće kad stan može poslužiti kao isto…ali znate što možete, kad svekrva dođe u stan, samo je pitajte kako joj se sviđa vaše novo uređenje – budući da je ona imala prste u tome…osim ako oboje to ne radite i zaboravite kako vam pod izgleda)

5. Praviti se da ste zaposleni kad mu roditelji dođu u grad (čiča miča gotova je priča)

 

6. Pretvarati se da ne želite izaći u petak navečer (iako biste vrlo rado ostali pred TV-om, svjesni ste da nemate nikakav dobar razlog za to)

7. Imati hranu za sebe (znate ono kad počnete otvarati čips i odjednom mu postajete zanimljiviji od važne utakmice koju je tako pomno pratio)

8. Očekivati da odvratne navike nestanu (vjerujte, ako ga niste proteklih godina ‘preodgojili’, nećete ni sada – mame su učinile svoje)

9. Ne obazirati se na bilo koju bolest koju imaju (bilo bi pristojno barem čaj s medom i limunom skuhati)

10. Pobjeći od hrkanja (ipak ste i vi uložili u taj krevet, pa nećete sada svaku drugu noć spavati na neudobnom kauču – ali znate da postoje spravice protiv hrkanja?! Nikto ne mora znati…)

#spasonosna IGRA DARIVANJA

Možda ne možemo riješiti sve vaše probleme, no za jedan imamo rješenje. Ako vaša jača polovica ima problema s hrkanjem i više ne znate što napraviti kako biste se konačno naspavali, mi smo tu da vas spasimo. 10 sretnica nagradit ćemo s proizvodom protiv hrkanja. Ispod u komentaru nam napiši koje metode koristiš kako bi zaustavila partnerovo hrkanje?!

10 najzanimljivijih odgovora nagrađujemo. Igra darivanja traje do sutra, 16.05. do 13h. Sretno!

 

Sretne dobitnice proizvoda protiv hrkanja su Maja Ljubek-Marendić, Kristina Cerjanec, Renato Kristina Kivač, Tina Klasić, Antonija Albertović, Hana Nelapo, Dolores Dosković i Amira Cordas. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.