FOTO by Ledo

Dom

Štrukli s borovnicom i sirom – duplo punjenje za duplo veći užitak!

Viktoria Šafranić 15. listopada 2020.

Nova Ledo poslastica ljubav je na prvi griz...

Štrukli su omiljeno jelo svih gurmana i ljubitelja izvorne domaće kuhinje, a mogu se pripremiti kuhane, pečene, slatke ili slane, ovisno o vašim željama i preferencijama.

Nakon tradicionalnih zagorskih štrukli, u svoju su slatku ponudu uvrstili novi, još ukusniji desert – štrukli s borovnicom i sirom.

Ledova inovativna receptura tako vješto spaja ljubav prema suvremenom gurmanskom užitku i izvornoj domaćoj kuhinji pa ova moderna varijanta s duplim punjenjem u nadjevu sadrži čak 60 posto svježih borovnica iz vlastite proizvodnje. 

Ovaj jedinstveni proizvod od tijesta s duplim nadjevom od borovnice i sira je jedini takav na tržištu. Upravo je s ovim novim štruklima vrhunske kvalitete Ledo proširio i oplemenio svoju liniju inovativnih okusa s duplim punjenjem da vjernim potrošačima i ljubiteljima bogatih okusa priušti duplo veći užitak.

Štrukli s borovnicom i sirom potpuno su drugačiji od svega na što ste naviknuli, a bez obzira na to jesu li kuhane ili pečene, pružit će vam najukusnije iskustvo.

Priuštite ukućanima, nenajavljenim gostima ili sami sebi posebne trenutke uživanja uz fantastične okuse koji će sigurno izvući osmijeh na lice svakome tko ih proba.

Uz njih, ne trebaju vam posebne kulinarske vještine da bi rezultat ispao fantastičan. Samo slijedite upute i već kroz pola sata, svjedočit ćete nevjerojatnoj rapsodiji okusa…

U slast…