Astro

Strijelac – saznaj kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima

Engineer 17. studenoga 2022.

Idealan partner je Blizanac, a oprez sa Djevicom i Ribama

Strijelac – Ovan:

Privlačnost između dva vatrena znaka je trenutačna i magnetična. Oboje su osobe akcije skloni avanturizmu, život im je pun uzbuđenja nikad im nije zajedno dosadno .Važno je da Ovan ne bude ljubomoran i posesivan, te da Strijelcu dozvoli određenu dozu slobode .Ova veza je pun pogodak!

Strijelac – Bik:

Fizički se vrlo privlače, pogotovo u seksualnom pogledu,oboje vole uživati u jelu i piću. Sve zajedno je nabijeno erotikom, a rezultat je dobar seks. Međutim ova privlačnost može i naglo da pukne. Bolja je kombinacija ako je muškarac Strijelac a žena Bik. Uz međusobne prilagodbe veza može uspjeti.

Strijelac – Blizanci:

Veza davanja i primanja za koje nijedan od njih nije spreman, iako su skladni znakovi spoj zraka i vatre, oboje su avanturistički orijentirani sa jakim intelektom i želja za novim znanjima, otkrića na svim poljima. Dobri su ljubavnici i još bolji prijatelji .Ovo je strastvena veza u kojoj je uvijek neka akcija, ovdje nema sredine ili je savršeno ili je katastrofa. Entuzijazam i velika količina energije je ono što ih najviše drži zajedno.

Strijelac – Rak:

Strijelčev avanturistički veseo duh može privući Raka, ali on teško može pratiti njegov tempo. Strijelca nerviraju rakove česte promjene raspoloženja .Veza za koju je potrebno mnogo angažmana da bi opstala. Rakovi su Strijelcima više potrebni kao sluge za njihove prohtjeve

Strijelac – Lav:

Kombinacija dvoje ljudi koji imaju naglašenu strast i izuzetno eksplozivni pa će se često svađati ali i miriti jer imaju jaku međusobnu privlačnost. Kako oboje vole vladati oko toga će se morati dogovarati i da nauče da zajedno vladaju jer to im je preduvjet da ostvare kvalitetnu vezu .Ovo je tim koji pobjeđuje.

Strijelac – Djevica:

Strijelca privlači inteligencija Djevice, a Djevica je privučena energijom i prevelikim iskustvom Strijelca. Ono što je u ovoj vezi najvažnije je inteligencija za koju oboje misle da je važnija od ljubavi, uvijek mogu ostati dobri prijatelji. Često platonska i neobična veza. Djevica bi Strijelcu mogla pomoći da stvari dovede u red , ali Strijelcima to svakako nije primarno.

Strijelac – Vaga:

Vaga je znak kao i Strijelac koja voli uzbuđenja i avanture, pa će intuitivno privući Strijelca koji je također željan velikih uzbuđenja. Ovo je ugodna veza puna pozitivne energije i dosta uspješnih brakova koji se i u braku čvrsto drže i zbog djece.

Strijelac – Škorpion:

Škorpion je ljubomoran na uvijek aktivnog i bezbrižnog Strijelca što u vezi može stvoriti problem .Oboje imaju veliku želju za osvajanjem a problem nastane kada posesivni Škorpion poželi vezati Strijelca. Strijelac shvaća zašto se Škorpioni želi vezati za njega ali ne shvaća zašto Škorpion misle kako bi to moglo biti obostrano.

Strijelac – Strijelac:

Dva Strijelca se idealno razumiju , nisu ljubomorni ni posesivni, oboje su vrlo slobodoumni i neovisni. Uživaju u međusobnoj komunikaciji i sklonosti putovanjima . Oni i ako se rastanu ostanu prijatelji zauvijek. Zapravo idealna kombinacija.

Strijelac – Jarac:

Ova dva znaka jednostavno nisu jedan za drugoga, Jarac tradicionalan, tvrdoglav i hladan je sušta suprotnost vatrenom Strijelac, ali ako itko može nasmijati Jarca onda je to Strijelac, a zauzvrat Jarac Strijelca spusti u realnost.

Strijelac – Vodenjak:

Ovo je odnos kao groma i munje, puna strasti, zanosa, pozitivne energije koji se intimno smiruju i nadopunjuju. U braku se čvrsto drže i zbog djece. Vrlo dobra, čak i savršena veza koja će trajati dugo vremena, pa makar bili i samo prijatelji.

Strijelac – Ribe:

U ovoj vezi Ribe su te koje više trpe, jer one su ipak te kojima je suđeno da budu žrtve. Lako se zasite jedan drugoga. Zanimljivi i zabavni u malim dozama, no nikako da shvatite njihovu životnu filozofiju.

Idealan partner: Blizanci
Dobar brak sa: Vagom i Vodenjakom
Erotski privlačni: Ovan i Lav
Oprez sa: Djevicom i Ribama