FOTO by Aquae Vivae Krapinske Toplice

Zabava

Stress Free Friday! Okupite prijateljice jer imamo savršenu lokaciju za opuštanje!

Daria Lovrić 13. siječnja 2023.

Rješavanje stresa nikad nije bilo ljepše, brže i jednostavnije!

Poslijeblagdanski period ponekad zna biti depresivan i monoton te nam treba vremena da se odmorimo od učestalih druženja i proslava te se vratimo u svoju svakodnevnu rutinu.

Za razliku od ljetnog perioda kada bismo „bježali“ u primorske krajeve, sada biramo cozy lokacije i toplice u kontinentalnom dijelu Lijepe naše.

S obzirom na period u kojem se nalazimo ne čudi nas da je naše tijelo pod velikim stresom. Stručnjaci napominju kako je vrlo važno ugoditi samome sebi te savjetuju opuštanje na sve moguće načine.

Sada je pravi trenutak da posvetite vrijeme malim trenucima koji vas čine zadovoljnom i sretnom osobom.

Svatko od nas se opušta na različite načine – neki vole pogledati dobar film ili seriju, dok neki uživaju u omiljenoj knjizi. Mi vam predlažemo spa day!

Kako bi se maksimalno opustili i skupili prijeko potrebnu energiju za sve obaveze koje nam dolaze ususret idealno je vrijeme da se počastite wellness doživljajem koji će probuditi sva vaša osjetila i otkloniti sav nakupljeni stres.

StressFreeFriday

Nema odmora bez pravog hedonističkog tretmana koji će relaksirati vaše tijelo. Uz bogat asortiman usluga, Aquae Vivae Krapinske Toplice su nas raspametile svojom stress free ponudom.

Naime, Aquae Vivae Krapinske Toplice, svojim su posjetiteljima pripremile razne programe koji će im pomoći u rješavanju stresa i pripremiti ih za maksimalno uživanje u vikendu. Riječ je o „petku bez stresa“ koji uključuje mnoštvo atrakcija, tretmana i bogatu gastronomsku ponudu.

Sam program započinje od 16h sati i traje sve do ponoći, a očekuje vas vrhunsko wellness iskustvo koje ćete pamtiti.

BASIC program uključuje ulaznice za kupanje, korištenje saune, piće i snack dobrodošlice, večeru, tortu i neizostavan Freixenet pjenušac za još bolje raspoloženje, predstavljanje L’Adria kozmetike i darivanje, vođene vježbe disanja, meditativni tretman – zvučna kupka, kupanje, saunu i druženje do ponoći.

StressFreeFriday BASIC PLUS program uključuje basic program uz masažu stopala u trajanju od 15 minuta, dok StressFreeFriday VIP program uključuje basic program, masažu stopala i masažu tijela u trajanju od 30 minuta te korištenje ogrtača i mali poklon iznenađenja.

Želite li priuštiti sebi, boljoj polovici, majci ili najboljoj prijateljici uživanje u petku bez stresa možete bookirati jedan od sljedećih termina – 20.01.2023., 17.02.2023., 10.03.2023.

Cijena BASIC programa iznosi 50€, BASIC PLUS programa 58€, a StressFreeFriday VIP programa 75€.

Aquae Vivae Krapinske Toplice

Aquae Vivae vodeni park nalazi se na samo 50 kilometara od Zagreba, a za sve goste osiguran je veliki besplatni parking. Ukupno ima 37 vodenih atrakcija (slapovi, gejziri, podvodne masaže) koje se naizmjenično uključuju u unutarnjem dijelu, te još 25 vodenih atrakcija u vanjskom dijelu.

Najveći bazen prostire se unutra i vani i na preko 500 m2, od čega je 120 m2 u vanjskom dijelu.Posebna atrakcija je veliki vodeni tobogan s najvišom točkom na 5 metara visine

Aquae Vivae Krapinske Toplice 1
Aquae Vivae Krapinske Toplice

Sve informacije i zabilježene trenutke opuštanja na programu StressFreeFriday škicnite putem web stranice vodenog parka Aquae Vivae ili u objavama na njihovim društvenim mrežama Facebooku ili Instagramu.