FOTO by Desigual

Moda

Street style ruksaci stižu nam iz Desiguala!

Antonija Andabak 29. prosinca 2021.

Fenomenalni ruksaci za svaki dan!

Accessories koji preuzima sve zasluge za olakšavanje svakodnevnog jurišanja po gradu svakako je ruksak! Čak toliko praktični nisu niti klasične torbe koje se nose na jedno rame, upravo zbog nezgrapne težine koju trpi samo jedno rame, ruksaci su tu izuzetno praktični pošto pogoduje i sa zdravstvenog aspekta.

Osim spomenutih dobrobiti, ruksaci su gotovo skinuli s trona klasične torbice te su ih mnoge fashionistice i modne influencerice objeručke prigrlili, a to su prepoznali i mnogi brendovi koji se trude istaknuti u moru istih ili sličnih ruksaka.

Brend koji u tome prednjači, prema našoj skromnoj procjeni, svakako je Desigual sa svojom kreativnim i izvanrednim dizajnerskim izričajem što znači da prepoznatljivim uzrocima na “kilometar” možete zaključiti o kojem se brendu radi, što im je i bio cilj.

Naime, poznat po šarenim geometrijskim uzorcima, patchwork dodacima i ubacivanjem neonskih boja, stvorio je krug ljubitelja koji će izdvojiti i veću količinu novaca kako bi imali haljinu, kaput, hlače ili accessories koji djeluje poput unikata.

S obzirom na to da je vrijeme sniženja, mi smo ih ovoga puta odlučili zaobići i istaknuti novitete u kategoriji accessoriesea, točnije ruksaka. Apsolutno zanimljivi u širokom spektru nijansi, ovi su ruksaci mnogo više od izgleda. Praktični i funkcionalni modni dodatak, nosiv je za svaki dan te uvelike olakšava svakodnevicu.

Budući da mnoge od vas više sati izbiva iz kuće, želite svoje stvari imati na jednom mjestu te ih pregledno posložiti kako bi ih brzo našli. Maramice, rukavice, mobitel, veliki novčanik…ovaj modni dodatak je pravi pogodak za vas, osobito ako volite i vibrantne boje poput zelene, plave ili jarko pink.

Pogledajte našu galeriju Desigual ruksaka i izaberite za sebe onaj koji će vas služiti više godina!