FOTO by Instagram @haileybstyle

Moda

Street style kombinacije Hailey Baldwin Bieber: Kako nositi sako na 5 trendi načina?

admin 05. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Sako je neizostavni modni odjevni komad koji je postao toliko popularan da ga nosimo uz klasične i ležerne kombinacije. Trendseterica Hailey Bieber vješto ga kombinira u dnevnim i večernjim satima. I to ne čini samo uz klasične hlače koje moraju biti istog uzorka i materijala kao i sako. Poigrajte se sa stilom i budite trendi baš poput Hailey!

1. Sako i traperice

U ovoj jednostavnoj i elegantnoj odjevnoj kombinaciji osjećat ćete se moderno i ugodno. Ako ne želite izgledati previše formalno, a neodlučni ste u tome što obući, nećete pogriješiti odaberete li ovaj stil.

2. Sako i trenirka

Hailey zna kako uskladiti nešto što bi prije nekoliko godina izazvalo more negativnih komentara. No, ne morate više brinuti! Trenirku koju nosite u udobnosti svoga doma možete vrlo lako učiniti trendi odjevnim komadom, ako dodate- sako!

3. Sako i hlače

Poigrajmo se ovom klasičnom kombinacijom koju vrlo lako možemo pretvoriti u ležerniju, zaigranu, dnevnu varijantu. Hailey često bira široki sako uz lepršave hlače i tenisice. Izgledajte i vi šik na popodnevnoj kavi s prijateljicama.

4. Sako i suknja

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, sako i suknja dodatno će istaknuti vaš odjevni stil. Kratka ili duga, izbor je na vama. Hailey je odabrala komplet smaragdne boje i upotpunila ga zlatnim detaljima.

5. Sako i kratke hlače

Sako je vrlo jednostavno kombinirati uz sve. Posebno uz kratke traper hlače koje obožavamo nositi u vrućim, ljetnim mjesecima.

Ako ne želite nositi kratke traperice, možete izabrati i one duže, do koljena. Izgledat će jednako dobro! Po uzoru na Hailey, istaknite svoj preplanuli ten, izaberite sako upečatljive boje i postanite street style kraljica!