FOTO by Foto: Universal

Film

Strays – film o psima koji nije za mlađe od 17 godina

admin 23. veljače 2023.

Will Ferrell i Jamie Foxx kao psi lutalice u novoj urnebesnoj komediji

Ovog ljeta dolazi nam odlična komedija koju će objeručke prihvatiti svi koji vole pseću filmsku tematiku.

Jednostavna radnja u kojoj dva psa lutalice traže povratak kući začinjena je neočekivanim situacijama, a ako vam kažemo da glasove daju Will Ferrell i Jamie Foxx onda vam je jasno u kojem smjeru ide priča.

Will Farrell daje glas naivnom terijeru, a Jamie Fox utjelovio je bostonskog terijera.

Čak i nakon što ga njegov vlasnik Doug ostavi u nemilost opakih gradskih ulica Reggie (Will Farrell) još uvijek misli da ga njegov vlasnik obožava i da bi dao sve za njega.

Lutajući ulicama Reggie upozna Buga (Jamie Fox), bostonskog terijera koji voli svoju slobodu i koji vjeruje da su svi vlasnici naivčine.

Nakon nekog vremena Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi sa svojim vlasnikom i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavog vlasnika, kakav i je.

Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie, pametna australska ovčarka, i Hunter, tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu – zajedno kuju plan i upuštaju se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… i natjerali Douga da plati za sve zlo koje je napravio.

Nemojte misliti da se radi o finom obiteljskom filmu kojeg ćete pogledati u društvu svojim najmlađih u nedjelju nakon ručka.

Radi se o urnebesnoj komediji sa specifičnim vokabularom koji ima oznaku “R” – što znači da nije za mlađe od 17 godina. Pogledajte trailer i otkrijte zašto.

Strays stiže u američka kina 9. lipnja 2023.