FOTO by IMDb

Film

Stranger Things vol2 – izašao je prvi teaser!

admin 10. lipnja 2022.

Za sve nas nestrpljive Netflix je bacio malo mrvica...

Netflix je upravo objavio prvi kratki teaser za drugi dio četvrte sezone serije Stranger Things i bez obzira što traje manje od trideset sekundi naježili smo se i nestrpljenje je poraslo.

Četvrtu sezonu čekali smo preko tri godine i bili smo skeptični kada su nas braća Duffer uvjeravala da će se čekanje isplatiti i da nas čeka spektakl.

Stranger Things četvrta sezona vol2
Stranger Things četvrta sezona vol2

Nakon odgledanih prvih sedam epizoda četvrte sezone možemo potvrditi da se uistinu radi o najboljoj sezoni do sada. Osim odličnih efekata, radnje i likova četvrta sezona imala je i dodatne “creepy” horor efekte na koje smo navikli u filmovima poput Kletve, Kruga i ostalih japanskih hitova.

Stranger Things četvrta sezona vol2

Serija Stranger Things u svoju radnju uklapa i ponovno oživljava davno zaboravljene hitove osamdesetih godina. I dok je kraj treće sezone obilježila pjesma “Never Ending Story“, četvrta sezona služila je kao podloga u kojoj je pjesma “Running Up That Hill” iz 1985. godine pjevačice Kate Bush završila na vrhu mnogih top lista.

Stranger Things četvrta sezona vol2

Osim što smo svjedočili velikom broju slomljenih kostiju kod nesretnih žrtava, četvrta sezona otkriva pozadinu kompletne priče i donosi objašnjenje kako je sve krenulo.

Stranger Things četvrta sezona vol2
Stranger Things četvrta sezona vol2

Vjerujemo da nas čeka veliko finale i da će posljednje dvije epizode zaključiti ovu fenomenalnu sezonu. Ako mislite da su dvije sezone premalo imajte da umu da osma epizoda traje oko sat i pol dok će deveta epizoda trajati preko dva i pol sata.

Do tada ostaje nam da se zasitimo mrvicama kratkog teasera i da s nestrpljenjem čekamo 1.7. kada Netflix kreće s prikazivanjem.