Zabava

Stranger Things puzzle od 1000 komada – samo za profesionalce!

admin 20. listopada 2020.

Pravi ljubitelji serije ovu će slagalicu slagati naopako

Treća sezona popularne serije Stranger Things odavno je završila, a za četvrtu sezonu morat ćemo pričekati iduću godinu. I dok s nestrpljenjem iščekujemo novu sezonu potražite zanimaciju u novim Stranger Things puzzlama koje predstavljaju pravi izazov za sve majstore slaganja.

Predstavljamo najveće puzzle na svijetu s nevjerojatnih 51.300 komada

Puzzle su bile jedno od omiljenih sredstava za kraćenje vremena u periodu epidemije, kada smo bili prisiljeni ostati u svojim domovima.

Disney puzzle od preko 40 000 komada vratit će vas u djetinjstvo

Tijekom tog turobnog razdoblja, pisali smo o mnogim turbo kompliciranim puzzlama, a ove su samo još jedne u nizu onih koje bi nam mogle zadati glavobolju.

1000 komada puzzli prikazuju hrpu bedževa, citata i oznaka iz serije, a na vama je da uključite svoje “oko sokolovo” i složite ih onako kako je to zadano. Oni koji misle da su ove puzzle mačji kašalj, budite originalni i pokušajte ih složiti naopako, baš kako i priliči ovoj uvrnutoj seriji.

Ove nemoguće Stranger Things puzzle pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 15£.

Ako ste jedni od onih koji su, nakon smrti Billiya Hargrovea digli ruke od ove serije, onda imamo još jednu dobru vijest za vas. Navedeni glumac jučer je na svom Twitteru objavio sliku svog lika što je potaknulo mnogo interesa i znatiželje.

Ako je vjerovati prvim informacijama, Billy će biti dio četvrte sezone, ali ipak ćemo morati malo pričekati da saznamo način na koji se vratio.

Sve u svemu, nakon dosta vremena čekanja dobili smo dvije dobre stvari vezano za seriju, a mi se nadamo da ćete složiti puzzle do početka emitiranja četvrte sezone.