FOTO by IMDb

Film

Stranger Things 4 – Netflix pustio prvi “teaser” trailer za novu sezonu

admin 07. svibnja 2021.

Sve se vrti oko Eleven...

Otkako smo prije dvije godine pogledali posljednju epizodu treće sezone serije Stranger Things s nestrpljenjem iščekujemo nove nastavke.

Jučer je Netflix na svojim stranicama objavio kratki teaser četvrte sezone u kojem je otkrio u kojem će se smjeru odvijati. Ono što možemo zaključiti je da se sve vrti oko Eleven.

Kratki trailer jezovite atmosfere odvija se na psihijatrijskom odjelu gdje djeca obrijane glave igraju društvene igre. Nepoznati muškarac ulazi na odjel, kamera se okreće u smjeru zatvorenih vrata s brojem jedanaest iza kojih se čuje teško disanje. Najava završava kada nepoznati muškarac dođe do vrata i pita: “Eleven, slušaš li me?”.

Ova najava dolazi samo dan nakon što je Netflix podijelio još jednu jezivu i zagonetnu najavu pod nazivom “HNL Control Room” – koja aludira na Hawkinsov nacionalni laboratorij. Kratki isječak donosi prstenasti oblik TV uređaja koji prikazuje statički šum, počinje treperiti i gasiti se prikazujući nepovezane slike.

U nastavku dolazi i informacija koja kaže – “Zbog tehničkih poteškoća, Nacionalni laboratorij Hawkins bit će zatvoren do daljnjeg. Vratit ćemo se u službu sutra u 9:00h”.

Iako svi znamo da u Hawkinsu nikad ništa nije onako kako se čini, čak su i najiskusniji fanovi ostali zbunjeni postavljenim videom. Sve je postalo jasno nakon današnjeg objavljenog trailera i rezultat obje najave govori da nas čekaju napete stvari.

Četvrta sezona serije Stranger Things spremna se već neko vrijeme, a početak prikazivanja toliko očekivanih epizoda još uvijek nema definiran datum. Galen Matarazzo, koji glumi Dustina u jednoj je emisiji još u ožujku otkrio da glumačka postava pauzira snimanje zbog pandemijskih ograničenja, rekavši Collideru: ‘Najgore od svega je što ni sami ne znamo kada ćemo krenuti s emitiranjem”.

Iako svi obožavatelji jedva čekaju saznati što će se dogoditi s obitelj Byers, koja je uloga Eleven te hoće li se Hopper vratiti Hawkinsu, sve je izglednije da ćemo na to svi još malo pričekati.