FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius wedgesice u denim ruhu za proljeće u gradu!

Daria Lovrić 16. ožujka 2023.

Udobne sandale na punu petu u najchic izdanju do sada!

Slijedi nam period u kojem ćemo sve aktivnosti, koliko god je to moguće, preseliti u prirodu na svježi zrak. Stižu nam dugoočekivane promjene, a jedna od njih je svakako promjena garderobe.

Proljetne modne kombinacije pršte od energičnosti i boja, efektnih printeva, laganih materijala i zanimljivih krojeva. Naime, traper je jedan od najpopularnijih materijala ikada, posebice u prijelaznom razdoblju, a ove godine uz odjevne komade oslikava modne dodatke i obuću.

Wedgesice s mašnom tandem su uz omiljene jeans komade i bijelu košulju!

Sandale na punu petu najpopularnija su obuća u prijaznom razdoblju, prvenstveno radi svog neodoljivog izgleda i udobnosti. Koji god model izabrali, one će vašem outfitu dati poseban touch.

Stradivarius nas je počastio novitetom koji nas je odmah natjerao na punjenje virtualne košarice – jer kome ne treba još jedan par obuće? Riječ je o efektnim wedgesicama u jeans izdanju koje će oduševiti i trendseterice, ali i vječne klasičarke.

Stradivarius denim wedgesice
Stradivarius denim wedgesice

S potplatom od jute, gornjištem od trapera i vezicama oko gležnja koje možete zavezati na nekoliko načina te cijenom od samo 35,99 €, ove će krasotice postati naš glavni adut koji ćemo nositi gotovo svakodnevno.

Uz Stradivarius wedgesice odlazak na posao, na piće u grad ili romantičnu šetnju bit će još posebniji. Možete ih nositi uz haljine, hlače i majice, suknje i topove i elegantne kombinezone, međutim najljepše će izgledati u tandemu uz omiljene jeans komade i bijelu košulju.