FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius torbice – torbice za večernje izlaske ove jeseni!

Mia Vodopija 10. rujna 2021.

Male i slatke, pašu uz sve!

Ako postoji jedna stvar na koju nas nova sezona podsjeća, to je onda obnova garderobe, makar samo modnim dodacima. Torbe u boji veliki su trend ove jeseni, najviše zato što daju poseban statement pečat cijelom outfitu.

Jesensko doba zove na malo živosti – pogotovo ove godine! Zato ne iznenađuje da su svi poludjeli za šarenim torbicama. One su se ove sezone istaknule kao najpoželjniji jesenski modni dodatak.

99,90 KN

Sezona jesenskih večernjih izlazaka samo što nije započela i pred nama su dani kada će se gradske ulice ponovno napuniti. Povratak u grad, u realnost i u središte brojnih obaveza ne zvuči tako loše.

99,90 KN

Napokon započinju ugodna after-work druženja u ne pretjerano vrućoj i sasvim podnošljivoj atmosferi, koja će se produžiti i na večeri, a tu su i večernji izlasci, bilo da je u pitanju odlazak u na piće ili u restoran.

99,90 KN

Svakoj fashionisti je večernji izlazak nezamisliv bez odgovarajuće torbice. Mobitel, kartice, dokumenti, ključevi i ruž ili sjajilo, sve je što će vam trebati u dobrom večernjem provodu, pa imajte to na umu kada izabirete torbicu za večernje izlaske.

99,90 KN

Mi vam savjetujemo da dodate svojoj kolekciji modnih dodataka ove Stradivarius mini torbice, koje možete kupiti u poslovnicama po cijeni od 99,90 kuna ili putem weba OVDJE.