FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius torbica s kroko uzorkom za samo 99,90 kuna

Krešimir Šustić 30. travnja 2020.

Vitaminska poslastica u obliku modnog dodatka!

Iako boje nikada ne izlaze iz mode, dolaskom proljeća oni najšareniji tonovi preuzmu vlast i zaokupiraju proizvode diljem gradskih trgovina i izloga.

Kričave nijanse definitivno se ističu i česti su izbor za razbiti dosadnu modnu kombinaciju kod većine modnih znanica.

Satenska mini vrećasta torba iz Zare u tri ljupke boje

Zahvaljujući društvenim mrežama, bez problema možemo istražiti kako ih kombinirati i nositi sa stilom, a da pritom ne kršimo glavna pravila odijevanja.

Među bitnijim komadima u outfitu, nalaze se modni dodaci od kojih su najrasprostranjenije torbice, a upravo one moraju odskakati i biti u fokusu.

Volimo ih u svim oblicima od onih ekstra velikih do mini modela koji su in, a različiti krojevi i dizajni omogućuju nam da ih nosimo iz dana u dan, neovisno o prigodi.

Prilikom kupnje, uvijek se trudimo da nam jedna paše uz što više look-ova, no zahvaljujući popularnosti high street brendova po niskim cijenama možemo nabaviti odlične komade koji su statement.

Stradivarius web shop nas je obradovao jednim primjerkom, napravljenim od umjetne kože u krokodilskom uzorku. Dolazi u tri neodoljive boje koje podsjećaju na vitaminsku bombu, a u njima ćete zasigurno pokazati kako se igra veselim tonovima žute, narančaste i bijele.

Pašu i uz ležeran, streetstyle i večernji outfit, a vjerujemo kako ćete zahvaljujući njima upadati svakome u oči.

Za samo 99,90 kuna možete ih nabaviti klikom na LINK.