FOTO by Stradivarius

Dekor

Stradivarius tepisi od 99,90 kuna čiji nas dizajn ostavlja bez teksta…

Viktoria Šafranić 14. srpnja 2020.

Ako ste u potrazi za novim tepihom koji će ispuniti apsolutno sve vaše kriterije, ne morate tražiti dalje...

Tijekom izolacije, mnogi od nas bacili su se u uređenje interijera, terase, balkona ili vrta, te smo konačno spoznali koliko nas isto usrećuje. Osobito kada u svemu tome sudjeluje cijela obitelj pa svatko dobije svoj zadatak i onda se kasnije svi zajedno divite rezultatima.

Jedna od prostorija unutar naša četiri zida koju smo donedavno smatrali sekundarnom, postala je primarna tijekom situacije s koronom.

Moramo priznati da je kupaona jedino mjesto gdje možemo uzeti predah od svih i barem nakratko posvetiti se sebi. Ta oaza mira naše je skrovište kada nam sve drugo dođe preko glave, stoga je sasvim normalno što želimo da ista izgleda uredno i profinjeno.

Za ulaganje u kupaonicu ne morate nužno potrošiti čitavo bogatstvo već je dovoljno odabrati nekoliko dekorativnih stvarčica koje će upotpuniti prostor. Biljke su apsolutni must-have koje ne samo da će uljepšati prostor, već nas one svojim prisustvom u potpunosti smiruju i daju potrebnu svježinu.

Tu su još neke stylish dekoracije koje će u svaku kupaonicu unijeti dašak vedrine, a to su šarmantni tepisi s razigranim natpisima koje smo pronašli na policama Stradivariusa.

‘Happy vibes’, ‘No bad days’, ‘Smile more’ i ‘Love yourself’ poruke su koje krase ove chic modele, a koje će svakome tko ih ugleda izmamiti osmijeh na licu.

Nude nijansa sa šarenim slovima ili dugom, puderasto roza ili lila varijanta – odaberite onaj koji se najbolje uklapa u vaš ambijent. Njihova cijena iznosi 99,90 kuna, a pronaći ih možete u Stradivariusu ili putem linka.

P.S. Kako biste bez ikakvih smetnji mogli uživati u svojoj kupaonici i prepustiti se bezbrižnim trenucima, ne zaboravite na Raid električni aparatić s mirisnom tekućinom koji će otjerati sve komarce u vašoj blizini.