FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius snježno bijela pahuljasta torbica jedina je koju trebamo ove zime!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2022.

Dovoljno je spomenuti njezinu cijenu od 119,90 kuna...

Uz najdraži par krznenih čizmica i nekoliko modela pletenih haljina i džempera, još nam samo treba jedna stvarčica za potpuni ugođaj ove zime, a to je fluffy torbica.

Neki stari favoriti kao što su šeširi s beretkama i predimenzionirani šalovi odlaze u drugi plan, a umjesto toga, mini torbice s umjetnim krznom postale su sezonski must-have. Iako nas iste neće ugrijati kada temperature dosegnu ništicu, sam pogled na njih dovoljan je da osjetimo potrebnu toplinu.

stradivarius bijela torbica

Proteklih nekoliko sezona vidjeli smo da tržištem vladaju brojni modeli torbica, a nama je najdraži primjerak u obliku polumjeseca koji sada dolazi s pahuljastim detaljima stvorenim za jesen i zimu.

I dok tržište nije lišeno pravog krzna, mnogi se brendovi umjesto toga odlučuju za umjetno. Krajnji rezultat je jednako šik, puno povoljniji i bolji za okoliš. Stradivarius nas je očarao novom cozy torbicom u snježno bijeloj boji čija cijena iznosi 119,90 kuna. Ova ljepotica napravljena je od umjetnog krzna i dolazi u obliku omiljenog polumjeseca, a pronaći je možete još i u lila te crnoj boji.

stradivarius bijela torbica

Već je vidimo uz sve one fluffy bundice i čizmice, kako oduzima pozornost na svakom koraku. Ako se i vas jednako dojmila, pronaći je možete putem službene stranice.