FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius slingbacksice u boji fuksije odagnat će svaki oblak!

Viktoria Mikulić 25. veljače 2022.

Rezervirane za svaki sunčan dan ovog proljeća…

Proljeće, raskoš boja i zelenila u gradskim parkovima izgleda poput slikarskog platna, duge kavice s prijateljicama na otvorenim terasama uz dodatak sunca koje nam obasjavala lice… sve su to čari najraskošnijeg godišnjeg doba. Čini se pomalo nestvarno, zar ne?

Srećom, stvarno je, a još bolja stvar je što možemo uživati u svakom danu, no kako bismo to uistinu mogli, slijedite par koraka koji će vam pomoći popraviti raspoloženje (jer znamo da se u siječnju i veljači nagomilalo dosta negativne energije).

Za početak, razvucite osmijeh na licu i to odmah od ranog jutra. Vjerujte, dan će vam uistinu bolje započeti. Nazovite neku dragu osobu s kojom se iz nekog banalnog razloga niste uspjeli vidjeti već jako dugo, no nemojte da na tome ostane. Ipak je ljepše nekoga vidjeti uživo, stoga je pozovite na piće (gin tonic s ledom) i pokušajte sve svoje obveze malo staviti sa strane (vjerujte, moguće je).

Mislite malo više na sebe, odjenite svoju najbolju haljinu jer svaki dan je pravo vrijeme za to, osobito u proljeće. I pritom nosite potpetice, bez obzira što vam se čini da u njima ne znate koračati, nekoliko sati ćete izdržati, a vjerujte da će vam one uistinu podići samopouzdanje…

Bez obzira imate li kod kuće cipele koje čuvate za proljeće, mi ćemo riskirati i pokazati vam jedne nove koje su se upravo pojavile u Stradivariusu. Jer svakoj ženi trebaju još jedne cipele, a osobito ovaj model u boji fuksije koji će se stopiti s proljetnim sunčanim danima.

Ove slingbacksice će se uklopiti u dnevni i večernji look i bez obzira imate li bad hair day ili vam šminka nije postojana, ne brinite jer će svi gledati u vaše cipele. Njihova cijena iznosi 199,00 kuna, a mi ih kupujemo odmah. Isto možete učiniti i vi putem njihove službene stranice.