FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius slingbacksice trenutno se nalaze na popustu po cijeni nižoj od 100 kuna!

Krešimir Šustić 26. lipnja 2020.

Zavodljiv model s blok petom u pet različitih boja!

Omiljeni high street brendovi počeli su s prvim krugom ljetnih sniženja koja nas čine izuzetno radosnima jer smo svjesni da sve one stvarčice koje si nismo priuštili kada su bile nove, sada možemo dobiti po nižim cijenama.

CCC sandale na blok petu su snižene i koštaju samo 69 kuna!

Stoga je pravo vrijeme da krenemo s trošenjem ušteđenog budžeta, kako bi na godišnjem odmoru izgledali stylish na svakom koraku i očarali svojim poznavanjem najnovijih trendova.

99,90 kn

Osim razigranih, cvjetnih, točkastih i šarenih odjevnih predmeta, outfit treba nadopuniti i pravim komadom iz svijeta obuće u kojem ćemo moći čak i u ranijoj jeseni ponosno hodati gradom.

99,90 kn

Idealne za to su upravo današnje odabranice, slingbacksice, koje smo pronašli na Stradivarius web shopu i predstavili ih na proljeće, no ovog puta cijena im je još niža.

99,90 kn

Zanosan model s blok petom, dolazi nam u rozoj, zelenoj, plavoj, crnoj i srebrnoj boji, zbog čega je totalno upadljiv i najbitnije od svega, udoban.

99,90 kn

Klasične cipelice možemo kombinirati u poslovnim lookovima uz široke hlače, košulje ili suknje pencil kroja, kao i u casual outfitima uz omiljeni par traperica, plisiranu suknju ili lepršavu haljinu.

99,90 kn

Iako ih sada po velikim vrućinama nećemo nositi svakodnevno, vrijedi ih imati u privatnoj kolekciji jer blok peta i model poluotvorenih sandala neće tako brzo izaći iz mode.