FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius slingbacksice s mašnom naša su modna opsesija!

Daria Lovrić 08. svibnja 2023.

Ako se niste zasitili mašni, ovo su dva modela za vas! Ružičaste ili crne?

Nakon dugog perioda u kojem smo radi naše i tuđe sigurnosti većinu vremena provodili unutar vlastita četiri zida, imamo osjećaj da je sve oko nas procvjetalo i doživjelo velike promjene, pa tako i moda.

Zadnjih nekoliko sezona, u modnom svijetu vladaju upečatljivi komadi koji nas ističu u masi. Statement komadi osvojili su modnu scenu, posebice pomponi, mašne, perlice i perje.

Oni krase haljine, bluze, torbice i cipele, a mi smo unutar Stradivarius kolekcije pronašli prekrasan slingback model na vezanje koji nas je oduševio.

Efektne cipele s duplom mašnom glavni su adut!

S obzirom na popularnost mašni i intenzitet kojim su zavladale, nerealno je očekivati da će samo tako nestati iz našeg outfita. Ljubiteljice upečatljivog looka oduševit će Stradivarius model koji dolazi u dvije boje – klasičnoj i bezvremenskoj crnoj i nježnoj ružičastoj.

 Stradivarius crne cipele s mašnom
Stradivarius crne cipele s mašnom

Riječ je o predivnom modelu na vezanje kojeg krasi dupla mašna i potpetica od 7,5 centimetara. Naime, ove krasotice možete kombinirati s brojnim odjevnim komadima, posebice proljetnim haljinicama i svečanim odijelima.

Osim u posebnim prilikama, odlično će se uklopiti i u nešto ležernije lookove uz bijelu košulju i omiljene traperice.

Ako se ni vi niste zasiti cipela s mašnama ove krasotice možete naručiti putem Stradivarius web trgovine, po cijeni od 29,99 €.