FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius sky blue kolekcija s tratinčicama je slika i prilika proljeća!

Viktoria Šafranić 19. svibnja 2021.

Posebna linija koja nas asocira na vedro nebo...

Duboko smo zakoračili u proljetne dane, a njima ni traga. Barem ne u smislu vremenske prognoze koja nam ne dopušta iznositi sve one odjevne komade koje smo s uzbuđenjem kupovali.

Čini nam se da će prije stići ljeto nego što ćemo iskusiti čari najraskošnijeg godišnjeg doba. Znamo da sve što je lijepo kratko traje, no ipak se nadamo da ćemo barem imati nekoliko tjedana za uživanje u traper jaknama, bijelim tenisicama, i ostalim proljetnim favoritima.

Stradivarius je upravo lansirao kolekciju odjevnih predmeta u sky blue nijansi, koja podsjeća na vedro nebo. U ponudi se mogu pronaći traper jakna, suknja, top i haljina, a osim svijetlo plave nijanse, krase ih i famozne tratinčice.

Cvijet koji je tandem uz livade, sunce i nebo definitivno su tratinčice koje osim u parkovima i našim vrtovima, plijene pažnju na Stradivarius novitetima.

Nama se posebno svidio top koji će izvrsno pristajati uz bijele hlače, lepršave suknje kao i ljeti uz vruće hlačice. Stvoren je za party sezonu i sve one lude izlaske s prijateljicama.

Suknja će pristajati uz T-shirte, bluze, vestice, kao i uz traper jaknu u istom izdanju. Haljina je najromantičniji primjerak od četiri modela i vidimo je uz stylish natikače s mašnicama ili chic sandale na blok petu.

Štogod odabrali, ove će stvarčice pokazati vašu nježnu stranu.