FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius sandale s platformom vladat će ulicama cijelu ljetnu sezonu!

Daria Lovrić 06. srpnja 2022.

Vibrantne jarke boje ili nježne i pastelne nijanse – koje su vaš favorit?

Nove cipele su jedne od stvari koje nam vrlo lako mogu izmamiti osmijeh na lice i popraviti tmuran dan. Koliko god pari imali, u našoj garderobi uvijek ima mjesta za još jedne senzacionalne ljepotice.

Stradivarius sandale s platformom 1
Stradivarius sandale s platformom

Iako su vrlo često cipele s visokom potpeticom neudobne i nekim ženama hodanje u njima predstavlja problem i dalje ih jednostavno obožavamo! Kako nam visoka potpetica ne bi predstavljala problem, kod odabira sandala s visokom petom najbitnije je izabrati one s debljom potpeticom i platformom.

Mnoštvo takvih modela pronašli smo u ljetnoj kolekciji popularnog high street brenda Stradivarius.

Ljubiteljice vibrantnih boja imat će prilike uživati u strappy sandalama s platformom u jarko crvenoj i upečatljivoj boji fuksije.

 Stradivarius sandale s platformom 2
Stradivarius sandale s platformom

Ako mislite da imate dovoljno obuće, razmislite još jednom. Riječ je o sandalama s blok petom i platformom s tankim remenčićima koji se kopčaju oko gležnja. Svojim će dizajnom podići svaki ljetni stajling i jarkim tonovima istaknuti preplanulu brončanu put.

 Stradivarius sandale s platformom 3
Stradivarius sandale s platformom

Za ljubiteljice pastelnih i nježnih nijansi Stradivarius je lansirao 3 nova modela sandala s platformom u nježnoj ružičastoj, lila i decentnoj zlatnoj.

 Stradivarius sandale s platformom 4
Stradivarius sandale s platformom

Ovi modeli također imaju blok petu i tanki remenčić koji se kopča oko gležnja. Stradivarius sandale idealan su izbor u svečanim prigodama, ali ih vrlo lako možete isfurati i u dnevnim i večernjim kombinacijama uz ljetne lepršave haljine.

 Stradivarius sandale s platformom 5
Stradivarius sandale s platformom

Cijena sandala iznosi 299,90 kuna, što je i više nego pristupačno s obzirom na to da će ubrzo postati vaš omiljeni ljetni par obuće.

 Stradivarius sandale s platformom 6
Stradivarius sandale s platformom