FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius ruksak u nude i metalik nijansi za 119,90 kuna nosili bismo od 0-24!

Krešimir Šustić 31. srpnja 2020.

Jednostavnost je nekako uvijek najljepša...

Ako se nešto može istaknuti kao najpraktičniji modni dodatak u kojeg možemo pospremiti sve stvarčice koje su nam potrebne, onda je to definitivno ruksak.

Do prije par godina, nismo bili svjesni da će svoj veliki comeback doživjeti torba koja većinom služi za odlaske na izlete, treninge ili školarcima za odlazak u školu.

Doživio je veličanstvenu transformaciju koja ga je lansirala među sam vrh prijeko potrebnih accessoriesa, a svojom preobrazbom postao je rado viđen saveznik u raznim modnim izdanjima.

S obzirom na to da u svakom izlogu omiljenih high street trgovina možemo pronaći barem po jedan primjerak, zaputili smo se u potragu za modelom od kojeg se nećemo željeti odvojiti čak ni kada spavamo.

Stradivarius ljepotan dolazi u dvije neodoljive nijanse, nude i metalik sivoj, a svojom elegancijom i jednostavnošću osvojio je naša srca na prvu, te smo ga odlučili staviti na popis favorita koji su nam prijeko potrebni.

Neutralni tonovi omogućuju nam da ga bez problema spajamo s drugim bojama, a klasičan dizajn da ga s lakoćom kombiniramo uz casual i poslovne outfite kojima daje coolerski štih.

Praktičnost s dozom chica moguće je nabaviti u prodavaonicama ili klikom na LINK po cijeni od samo 119,90 kuna.