FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius pletivo koje će nas grijati ove jeseni

Mia Vodopija 29. rujna 2021.

Zgrabi toplu vestu još danas!

Neka nas ne zavara ovaj sunčani tjedan pun topline jer će jesen uskoro pokazati svoje pravo lice. Niske temperature, hladna jutra i večeri žude za nečim toplim.

Za koji dan nam neće pasti na pamet napustiti dom bez toplih modnih komada koji će nas grijati tijekom dana. Govorimo naravno o pletivu.

Majice, veste, suknje i haljine od pletiva dobar su izbor za one hladnije jesenske (pa i zimske) dane kada se želimo osjećati ugodno, ali i izgledati stylish i chic.

149,90 kn

U slučaju da se uistinu ne možete oprostiti od svojih laganijih suknji ili haljina koje ste nosile u onim toplijim mjesecima, ne morate brinuti.

199,90 kn

Promjena godišnjeg doba ne znači da u jesenskim outfitima suknje nemaju svoje mjesto, već naprotiv, one mogu izgledati posve neodoljivo i drugačije.

149,90 kn

Upravo to možete postići ako ih kombinirate s toplim pletivom, poput džempera ili dolčevita, čime stvarate zanimljivu igru dimenzija, pogotovo kada je riječ o puloveru koji je oversized kroja te može izgledati efektno usklađen s uskom mini suknjom ili s lepršavom midi suknjom.

149,90 kn

Iako mnogi high street brendovi imaju veliku ponudu pletiva, mi smo se odlučili zaviriti u španjolski Stradivarius i pronašli ove odlične modele pletiva, koje možete checkirati u našoj galeriji.

Jesenska sezona će nam donijeti kišne i hladne dane, kojih se nećemo bojati, već ih i očekujemo, znajući da ćemo biti zagrljeni toplom mekoćom udobnih pletiva.