FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius pinky wedgesice za vječne slatkice

Krešimir Šustić 23. travnja 2020.

Prirodni materijal sve je što nam treba!

U normalnim situacijama koje nisu pogođene pandemijom virusa, proljeće je godišnje doba u kojem sve cvjeta i konačno smo malo više izvan četiri zida, a sve aktivnosti koje volimo selimo u prirodu i na svježi zrak.

Naravno, sve je to popraćeno modnim kombinacijama koje pršte od energičnosti i šarolikosti koje nam donose neodoljive nijanse boja.

Kako su se odjevni predmeti prilagodili toplijem vremenu, tako su se prilagodili i oni u kojima naše noge ponosno koračaju predivnom planetom.

Pošto je najbitnije da stopala neometano dišu prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka koji zahtijevaju cjelodnevno trčkaranje po gradu, posežemo za otvorenim modelima poput sandala, natikača i drugih.

Wedgesice su jedan od onih komada koji je idealan za prijelazno razdoblje iz hladnijeg u toplije vrijeme, a njihova puna peta omogućuje nam da bez neugodnosti i bolova prolazimo kroz dan.

Omiljen su odabir mnogih modnih znanica, a nose se doslovno u svim modnim kombinacijama, od onih casual i večernjih, pa sve do poslovnih i streetstyle.

Stradivarius nas je počastio jednim primjerkom u rozoj boji koji je rezerviran za vječne slatkice pošto zrači nježnošću.

Napravljene su od finog prirodnog materijala rafije koji je pogodan za noge, a lako se uklapa u svaki stil. Posebnu čar donose im vezice koje se vežu oko gležnja, a podsjećaju na balerine.

Ako se vidite kako u njima ponosno koračate svijetom, onda je ovo prava prilika za vas koju klikom na LINK dovodite u svoju garderobu.