FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius lansirao najcozy bočicu za vodu upotpunjenu točkastim uzorkom

Krešimir Šustić 15. listopada 2020.

Modni dodatak koji nam je svima potreban dolazi u neodoljivom i šarmantnom izdanju

U Lijepu našu je stigla varljiva jesen i sa sobom donijela hladnije vrijeme zbog kojeg sve češće imamo potrebu boraviti u vlastita četiri zida, ogrnuti se dekicom i toplim komadima odjeće.

Iako smo visoke i nepodnošljive temperature ostavili iza sebe, to ne znači da bismo trebali smanjiti unos vode koja je najbolji lijek za žeđ, pogotovo kada prži sunce.

Bezbojno piće koje nema specifičan okus, prijeka je potreba svih živih bića koji koračaju ovom planetom, bez koje naši organizmi nisu u stanju normalno funkcionirati.

Stoga bi se svakog dana trebali potruditi da popijemo najmanje 1.5l ove najnužnije tekućine, neovisno o tome sjedimo li u uredu ili trčkaramo gradom obavljajući razne zadatke.

Upravo zbog takvih dinamičnih situacija, važno je da uvijek pri ruci imamo bočicu s vodom kako nam tijel ne bi dehidriralo.

Brend Stradivarius je među svoj asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka uvrstio i nekoliko must-have primjeraka metalnih ljepotica koje će nam pomoći da vodimo brigu o svom zdravlju.

Najviše nas je privuklo crno izdanje koje dolazi sa šarmantnim točkastim uzorkom i čepom napravljenim od metala i drvenog materijala.

Stylish i trendi modni dodatak koji ima uistinu veliku svrhu možete nabaviti za samo 99,90 kuna u najbližoj poslovnici high street brenda ili klikom na LINK.