Moda

Stradivarius lansirao gotovo identičan model omiljene Zarine torbice!

Viktoria Šafranić 20. srpnja 2021.

Krase je smaragdno zelena boja i lanac, kao i veoma pristupačna cijena...

Poznati high street brendovi odlučili su da smo dovoljno boravili u svoja četiri zida i došlo je vrijeme da konačno zasjamo u najšarmantnijim bojama, te pritom svijetu pokažemo svoju raskošnu osobnost.

Njihov ljetni asortiman obasut je efektnim nijansama koje neće proći nezamijećeno. Nova Stradivarius torbica podsjetila nas je na nedavno predstavljen Zarin model, koji se rasprodao u trenu.

Također je riječ o crossbody torbi koja dolazi u smaragdno zelenoj boji, a krasi je i prigodan lanac. Osim preko ramena, možete je nositi i u ruci. Upravo ovaj zgužvan materijal, kao i njezina boja je čine must-have modelom za vruće ljetne dane.

No za razliku od Zarinog primjerka, ova je torbica znatno povoljnija stoga ne sumnjamo da će postati bestseller u narednim tjednima. Njezina cijena iznosi svega 99,90 kuna. Dovoljno je prostrana da unutar iste stanu sve one esencijalne stvarčice poput sunčanih naočala, ključeva, mobitela i ruža, a istodobno vas neće opterećivati dok špancirate gradom ili šetate uz obalu.

Mi je najviše vidimo uz kratke paper bag hlače, casual natikače i crop top, no ne sumnjamo da će lijepo izgledati i uz satensku suknju, bluze, slip haljine i visoke potpetice.

Ako je privukla i vašu pozornost, naručiti je možete putem LINKA.