FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius krznene papuče nalik UGG modelima po znatno nižoj cijeni!

Daria Lovrić 08. prosinca 2023.

Fluffy model očarava cijenom, kvalitetom i preslatkim dizajnom!

Nije važno jeste li outdoor tipovi ili zimu planirate provesti ušuškani pod dekicom sa šalicom vruće čokolade, sigurno je da ste u potrazi za toplim odjevnim komadima, obućom i modnim dodacima.

Stradivarius krznene papuče 1
Stradivarius krznene papuče

Temperature su lagano krenule dosezati nulu i nastavit će padati, a to nas neće spriječiti da izgledamo stylish gdje god se pojavili. Jednako tako, važno nam je i da smo kod kuće toplo odjeveni, posebice naša stopala.

Uz najmekše krznene papuče zimu nećemo ni osjetiti!

Bez obzira imate li podno grijanje ili ne, u zimskim mjesecima je sigurno ugodnije kada su nam stopala zaogrnuta mekanim papučama. U potrazi za posebnim modelima pronašli smo stylish primjerak nalik UGG modelima.

Stradivarius krznene papuče 2

Naime, UGG modeli već godinama prednjače u proizvodnji i prodaji najtrendi zimskih čizmica i pauče koje svojim dizajnom plijene pažnju i pružaju nevjerojatnu udobnost.

Ipak, njihova je cijena nešto viša, stoga smo otvoreni za slične opcije koje više odgovaraju našem novčaniku.

Popularni brend Stradivarius lansirao je preslatki model u camel nijansi, ukrašen bijelim krznom. Iako na društvenim mrežama viđamo fashionistice kako slične modele nose izvan kuće, mi ćemo ih nositi isključivo unutar doma uz fluffy ogrtač.

Vjerujemo da su vrlo udobne, tople i kvalitetne, a ako su i vas očarale svojim upečatljivim dizajnom, možete ih potražiti putem linka, po cijeni od 35,99 €.