FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius je u asortiman uvrstio zgodne balonere za prijelazno razdoblje!

Krešimir Šustić 07. kolovoza 2020.

Moramo priznati da se veselimo jeseni!

Iako još uvijek traje ljeto, brojni high street brendovi među svoj asortiman su uvrstili komade u kojima ćemo osvajati gradske ulice u idućoj sezoni koja nas uskoro očekuje.

Tako su nam dali uvid u ono što nas čeka najesen, no u svojoj ponudi, osim novih i trendi stvarčica, možemo pronaći i dobre stare klasike koji nikada ne izlaze iz mode.

Jedan od takvih je i baloner, idealan za prijelazno razdoblje koje će zahtijevati od nas slojevito odijevanje zbog česte promjene vremena iz toplijeg u hladnije.

Na modnu scenu je stupio davne 1914. godine i od tada se zavukao duboko u kožu svim fashionisticama koje imaju barem jedan primjerak u svojim privatnim kolekcijama.

Stradivarius je u svoju ponudu noviteta uvrstio ljepotane koji se ističu svestranim karakterom, elegantnim izgledom i klasičnim, ali i novijim dizajnom.

Najrasprostranjeniji je model u nijansama bež boje, no jednaku upečatljivost pružaju i oni u plavim nijansama koji će unijeti dozu razigranosti u tmurne i sive dane okupane kišom.

Znamo da je ovaj klasik idealan za casual kombinacije uz bijele tenisice i traperice, večernja izdanja s haljinama u kojima ga samo prebacimo preko ramena i naravno, za poslovne outfite u kojima se spaja s odijelima, sakoom i hlačama ravnog kroja.

11 neodoljivih favorita koje smo izdvojili, možete pogledati u galeriji koja slijedi u nastavku.