FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius čizmice dolaze u tri upečatljive nijanse!

Daria Lovrić 13. rujna 2022.

Popularan dizajn, blok peta i efektne boje u najtrendi modelu sezone...

Sredina je rujna i police high street brendova prepune su jesenskih odjevnih komada i modela obuće. Sudeći prema novim kolekcijama omiljenih brendova, modnim pistama i Instagram profilima fashionistica ove jeseni će se osim zagasitih zemljanih tonova nositi i upečatljive nijanse.

Stradivarius čizmice 1
Stradivarius čizmice

Najtrendi model gležnjača iz 2021. nastavlja svoju vladavinu!

Modni svijet usmjerio je fokus na gležnjače nalik čarapama čija popularnost ne jenjava iz godine u godinu. Prošle godine ovaj je model izazvao pravu pomamu te zavladao društvenim mrežama i gradskim ulicama.

Popularne gležnjače ove godine dolaze u još upečatljivijem izdanju, a naš favorit je model brenda Stradivarius.

Stradivarius čizmice 2
Stradivarius čizmice

Riječ je o čizmicama s blok petom nalik čarapama koje će se savršeno uklopiti uz svaki naš skinny model traperica, kao i uz midi haljinu i kožne mini suknje.

Stradivarius čizmice 3
Stradivarius čizmice

Efektne gležnjače dolaze u tri boje – upečatljivoj lila, vatrenoj crvenoj i klasičnoj crnoj. Ove čizmice izdužuju figuru i nevjerojatno su udobne zbog svog rastezljivog materijala i oblika pete.

Stradivarius čizmice 4
Stradivarius čizmice
Stradivarius čizmice 5
Stradivarius čizmice

Odličan su izbor za kreiranje dnevnih, ali i večernjih lookova i u njima ćete izdržati cijeli dan bez bolova u nogama. Iako su naši favoriti ipak modeli u upečatljivim bojama, crne čizmice su idealan izbor za odlazak na posao i obavljanje svakodnevnih obaveza.

Stradivarius čizmice 6
Stradivarius čizmice
Stradivarius čizmice 6
Stradivarius čizmice

Ako su i vas šarmirale ove ljepotice, možete ih naručiti putem Stradivarius web trgovine po cijeni od 229,90 kuna ili potražiti na prodajnom mjestu.