FOTO by Stradivarius

Moda

Stradivarius blejzer haljina dolazi u 6 neodoljivih boja!

Viktoria Mikulić 22. veljače 2022.

Sako haljina neizostavan je odjevni komad za proljetne dane...

Sako smo nekoć smatrali odjevnim predmetom koji se najčešće nosio u poslovnim prilikama. Rezerviran za business dress code, u većini slučajeva smo ga kombinirali s hlačama na crtu ili pencil suknjom do koljena. Viđali smo ga u neutralnim bojama koje se nisu previše isticale, jer se to smatralo pristojnim poslovnim outfitom.

Srećom, to je vrijeme prošlo i dans blejzeri više nisu sporedan segment u odijevanju, već često predstavljaju glavnu ulogu prilikom kreiranja looka. Može ih se pronaći u gotovo svi bojama i različitim krojevima, od strukiranih do predimenzioniranih.

Osim kraćih verzija, posljednjih sezona sve su popularnije duže, odnosno blejzer haljine koje možete nositi uz hlače, suknju ili samostalno.

Većina trendsetterica ih kombinira uz stylish najlonke i visoke potpetice, a jednako dobro izgledat će i uz tenisice.

Stradivarius je high street brend unutar čijeg asortimana uvijek pronađemo nešto atraktivno, a to je ovog puta model blejzera koji dolazi u 6 boja. Uz klasičnu crnu i bijelu, tu je i bež varijanta, smaragdno zelena kao i dvije pastelne nijanse – roza i plava.

Iako je malo kraći, mi bismo ovaj sako bez problema nosili kao haljinu u proljetnim mjesecima, u kombinaciji sa strappy sandalama.

Blejzeri su danas dobrodošli u svim prilikama pa ako je i vama jedna od ovih šarmantnih boja zapela za oko, osigurajte svoj putem LINKA po cijeni od 279,90 kuna.