FOTO by Instagram @anastradishopper / Stradivarius

Moda

Stradivarius Barbie kolekcija slavi ženstvenost i ljubav prema sebi!

Daria Lovrić 10. veljače 2023.

2023. je Barbie godina, a ružičasta boja glavni trend!

Ususret Valentinovu, Stradivarius je lansirao Barbie self-love kolekciju koja vrvi ružičastim odjevnim komadima. Kako bismo voljeli druge, prvenstveno moramo voljeti sebe, stoga je idealno vrijeme da oplemenite svoju garderobu novim odjevnim komadima, modnim dodacima i obućom.

Ova godina proteći će u znaku ružičaste boje koja će zauzeti glavnu riječ u kolekcijama omiljenih modnih brendova. #barbiecore glavni je trend na društvenim mrežama i ružičasta postaje must-have nijansa.

„Come on, Barbie, let’s go party!“

Unutar ekskluzivne Stradivarius kolekcije pronaći ćete mnoštvo odjevnih komada, stoga ćete zasigurno pronaći nešto po vašem ukusu. Kako biste upotpunili svakodnevni look poznati brend u svoju je kolekciju uvrstio četiri oversized majice u različitim bojama koje se savršeno kombiniraju s jeans komadima, ružičastim loafericama i zlatnim dodacima.

Stradivarius majica – 15,99 €  

Midi traper suknja postala je glavni adut street-stylea, a ovog puta dolazi u ružičastom izdanju s pripadajućom kratko rezanom jaknicom.

Stradivarius suknja – 25,99 €  
Stradivarius jaknica – 27,99 € 

Unutar kolekcije nalaze se i cargo modeli hlača, trenirke, tenisice s detaljima srca, baloneri u bež tonovima te crni odjevni komadi s efektom kože.

Stradivarius hlače – 25,99 € 

Cijelu kolekciju škicnite putem Stradivarius web trgovine, a naše favorite niže u galeriji.