Ljubimci

Što vaš pas radi kada niste doma? Saznajte uz ovaj cool proizvod!

Engineer 01. prosinca 2019.

U slučaju glasnog lajanja dolazi vam notifikacija kako bi ga jednim klikom umirili slasnim keksićima

Kada napuštate svoj dom i ostavljate svog psa “Home alone” prava je misterija što on radi i kako provodi vrijeme. Neki psi su pravi istraživači i istražuju sve što ne mogu u prisutnosti vlasnika, a neki leže ili gledaju kroz prozor čitavo vrijeme.

No postoje i oni problematični koji, čim se vrata zatvore, krenu u uništavanje svega što im ne odgovara. Tako nije rijetkost da vlasnik zatekne svog ljubimca u neredu komadića vrećice ili papira.

Neki psi ne mogu prihvatiti vašu odsutnost i laju od kad vi odete negdje dok se ne vratite.

Nekada se od lajanja umore pa ih ne čujete kada dolazite, a ako imate i dobre susjede koji vam zbog buke ne prigovaraju lako je moguće da možda živite u zabludi kako je vaš pas miran dok vas nema.

Postavljanje kamera u stanu koji prate ponašanje vašeg psa nije novost, ali proizvod na koji smo naišli ide i korak dalje.

Riječ je o FURBO kameri za pse koja uz povezivanje s vašim mobitelom omogućava interakciju s vašim psom i kada vas nema.

Kada vaš pas laje vi dobivate notifikaciju i možete automatski reagirati. Budući da je komunikacija dvosmjerna možete pričati s njim u nadi da će ga vaš glas smiriti.

Ako ni to pomogne ovaj genijalan proizvod jednim klikom izbacuje kolačiće koji će zaigrati vašeg psa i odvratiti ga od lajanja.

Kut snimanja od 160 stupnjeva po danu ili po noći može vam pomoći da još više upoznate vašeg psa, ali i da ga u slučaju glasnog lajanja smirite.

Ovu FURBO kameru pronašli smo na Amazonu po cijeni od 249$, no samo danas, na crni petak dolazi po odličnoj cijeni od 134$.