Astro

Što trebate da biste bili sretni, prema horoskopskom znaku

Krešimir Šustić 10. studenoga 2020.

Svatko od nas može živjeti život pun radosti

Pojam sreća nema isto značenje za sve, te samim time u očima svakog pojedinca izgleda drugačije, pogotovo kada su u pitanju horoskopski znakovi.

Na primjer, neki su znakovi najsretniji jer su okruženi voljenima, dok su drugi najsretniji kada uspijevaju sami nešto postići u životu.

Jednom kada pronađete ono što čini vaš znak čini posebno radosnim, vjerujemo kako ćete krenuti u ostvarivanje životnih želja.

U nastavku donosimo što je svakom znaku zodijaka potrebno kako bi se osjećao poletno, radosno i moćno.

Ovan

Nitko nije savršen, stoga se oslobodite unutarnjeg pritiska da morate biti broj 1 u svemu jer što prije to učinite, prije ćete moći prihvatiti sebe, nedostatke i sve ostalo.

Bik

Ne morate biti u predanoj vezi da biste bili sretni, a jedino važno partnerstvo je ono koje imate sami sa sobom jer upravo to može biti najstrastveniji, najljubavniji i najdivljiji odnos u vašem životu.

Blizanci

Odbacite lagane razgovore i dopustite si duboku povezanost s drugima jer kada se otvorite svojim prijateljima, moći ćete stvoriti jače, trajne veze za kojima žudite duboko u sebi.

Rak

Okružite se optimističnim ljudima koji će podržati vaše snove i onda kada se osjećate nadahnuto i tužno, jer jednom kada se osjetite podržanima, moći ćete hrabro zavladati svijetom.

Lav

Dajte svoju energiju i vrijeme nečemu većem od sebe poput humanitarnog projekta koji će vam omogućiti da se razmećete svojim najvećim dobrom, svojim srcem.

Djevica

Prestanite ugađati ljudima i počnite misliti na sebe jer onog trenutka kada se oslobodite potrebe da usrećite druge i postavite neke granice, osjećat ćete se kao da vas napokon poštuju.

Vaga

Pronađite ravnotežu u svakodnevnim aktivnostima i nemojte se pretjerano posvetiti jednom načinu razmišljanja ili jednom određenom zadatku, te svakako zakažite vrijeme za samostalno opuštanje i druženje s prijateljima.

Škorpion

Skloni ste zamjerkama, a iako to možda ne shvaćate, nošenje ove težine stvara probleme u vašim osobnim odnosima, stoga je najbitnije da naučite opraštati i zaboraviti.

Strijelac

Prije nego što se sukobite, pokušajte voditi miran razgovor jer ćete otkriti da vam preskakanje drame može omogućiti da prihvatite svoju slobodoumnu atmosferu.

Jarac

Odvojite vrijeme od posla, usredotočite se na svoj privatan život i na stvari koje su najbitnije, stoga navečer isključite telefon i prestanite čitati e-mailove tijekom vikenda.

Vodenjak

Ne dopustite da se zbog bilo koga osjećate kao da niste dovoljno dobri, stoga prihvatite svoje hirove i pokažite ih ponosno jer ćete se jedino tako osjećati samopouzdanije.

Riba

Briga za budućnost neće vam omogućiti da živite u trenutku, zato živite život dan po dan, bez da se fokusirate na ono što bi se moglo dogoditi sutra ili za dva tjedna.