FOTO by ML Dream Weddings

Dekor

Što pokloniti gostima na vjenčanju? Graciozni sukulenti nemaju konkurenciju!

Viktoria Mikulić 21. siječnja 2022.

Nekonvencionalne zahvalnice poput ovih šarmantnih sukulenata svakog će gosta oboriti s nogu…

Svaka žena odmalena sanja o danu svog vjenčanja kada će izreći sudbonosno DA. Nećemo baš reći da se tada mijenja cijeli njezin svijet, no ipak sa sigurnošću možemo potvrditi da u tom trenutku iz djevojčice prerasta u ženu.

Svaki roditelj tada ispusti pokoju suzu radosnicu, znajući da je njihova kćer u sigurnim rukama. Sve mi sanjamo o svojoj srodnoj duši i još iz djetinjstva maštamo o vjenčanici, cipelama, frizuri torti, svadbenoj dvorani i slično.

Iako je to naš dan i bitno je samo kako se mi osjećamo, ipak će se svaka mladenka potruditi i oko svojih gostiju. Ne samo zato što su izdvojili vrijeme za nas i prisustvuju na danu našeg vjenčanja, već da im pokažemo koliko nam svaki ponaosob znači.

Gosti nisu samo sporedan dio vjenčanja, već bitan segment na koji trebamo obratiti posebnu pažnju. Kao što oni nas daruju, tako je lijepo uzvratiti im zahvalom u obliku simpatičnih poklončića koji će ih zauvijek asocirati na ovaj predivan dan.

Kada razmišljamo o poklonima za goste, htjeli bismo da to bude nešto drugačije, originalno, dosad neviđeno, ono što ostaje u sjećanju…

Stoga dopustite da vam predstavimo domaći obiteljski brand “ML Dream Weddings” čija je glavna misija učiniti da se svaki gost osjeća važno.

Umjesto klasičnih zahvalnica s fotografijom mladenaca,ovaj kreativan tim osmislio je nešto sasvim drugačije. Unutar njihovog asortimana mogu se pronaći ekološki prihvatljive zahvalnice – pokloni za uzvanike sa sukulentima u glavnoj ulozi.

Otkrili su nam kako su shvatili da je poklanjanje živih biljaka uvijek dobra ideja jer osim eco-friendly značajke, one nose i veliku simboliku. Gesta je to koja pokazuje ljubav, nadu i povjerenje.

Bez obzira je li vaše ili vjenčanje drage osobe u proljeće, ljeti, najesen ili zimi, ne morate brinuti jer su sukulenti iz ponude odabrani tako da što bolje podnose sve klimatske uvjete naših prostora. Također, traže minimalnu količinu njege pa čak i oni koji nisu spretni u održavanju biljaka, ove će sukulente zasigurno uspjeti održati na životu.

Oni nose i posebnu poruku, a to jest: „Baš kao i ljubav dvoje ljudi, sukulenti su spremni preživjeti i u najtežim uvjetima.“ 

Izbor je zaista šarolik i može se pronaći mnoštvo različitih modela, ovisno o ukusu i preferencijama. Svaki sukulent se može i personalizirati imenom mladenaca, datumom ili nekim drugim simboličnim motivom.

Iz obiteljskog branda “ML Dream Weddings” zaključuju: „Sve što radimo, pokušavamo držati u okvirima dostupnim većini, pa tako u ponudi imamo zahvalnice po vrlo pristupačnim cijenama“. 

U planu je i uvođenje velikog broja noviteta, no za to se vrijedi još malo strpjeti. Ako u 2022. godini planirate vjenčanje ili poznajete barem jednu osobu koju bi ovi sukulenti osvojili, svakako škicnite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

Jedno je sigurno – vaši će gosti ostati očarani, a smiješak na njihovim licima neće izostati danima kasnije.