FOTO by Gucci

Moda

Što kažete na ove Gucci x adidas gležnjače u metalik zlatnoj koži?

admin 13. siječnja 2023.

Još jedna avantura dva velika brenda...

Adidas i Gucci već godinama njeguju svoju suradnju, a rezultat su pomalo hibridni modeli koji nas svojim dizajnom uvijek iznova oduševe. 

Već smo pisali o adidas&Gucci štiklama, adidas&Gucci čizmama, adidas&Gucci tenisicama i adidas&Gucci modelu zbog kojeg smo ostali bez naslova, a sada na red dolazi još jedan proizvod iz porodice obuće – gležnjače!

Adidas & Gucci gležnjače
Foto: Gucci.com

Riječ je o modelu gležnjača koji je presvučen u metalik zlatnu kožu i definitivno spada u jedan od onih modela koji je nemoguće ne zamijetiti.

Adidas & Gucci gležnjače
Foto: Gucci.com

Nakon nekoliko sekundi, kada blještavilo popusti i vaše oči ponovno progledaju, nemoguće je ne uočiti prepoznatljive tri adidas crte i ne zapitati se – što one rade ovdje?

Adidas & Gucci gležnjače
Foto: Gucci.com

Za svaki slučaj na jednoj gumenoj peti sa stražnje strane nalazi se i popularni “Adidasov trolist” dok drugu krasi Gucci logotip. 

Patentni zatvarač sa strane omogućit će vam da ih jednostavno i brzo obujete i oplemenite svoj outfit u bilo kojoj prigodi – svečanoj ili sportskoj.

Adidas & Gucci gležnjače
Foto: Gucci.com

S obzirom na to da smo nedavno pisali o Chanel torbici kojoj je cijena skoro 50 000 eura, ove skromne postolice dolaze s cijenom od 1790 dolara, što je prihvatljivo za svakog tko uistinu želi “zasjati na ulici“.