FOTO by Facebook

Dom

Što kada se osoba u samoizolaciji zaželi grickalica i čokolade?

admin 26. ožujka 2020.

Ovaj Meksikanac došao je na neobičnu ideju kupovine

Ljudima diljem svijeta preporuka je da #ostanudoma i da ne izlaze osim ako ne moraju po namirnice ili lijekove. Oni kojima je određena karantena nemaju niti tu povlasticu već, za dobrobit drugih, moraju odraditi karantenu u kojoj je strogo zabranjeno kretanje van svog doma.

Za ljude u karanteni organizirane su posebne službe i dobri susjedi koji za njih obavljaju kupnju osnovnih namirnica te im iste ostavljaju ispred vrata. No što ako imate želju za nečim što nije od životne važnosti, susjed je nedostupan, a poziv službama bio bi neozbiljan. Upravo se u takvoj situaciji našao Meksikanac Antonio Muñoz, kojem se u karanteni razvila velika želja za Cheetos grickalicama.

Želja je bila toliko jaka da je u napadu ovisnosti napeo sve moždane stanice i došao do ideje u čijoj je realizaciji glavnu ulogu imao njegov četveronožni najbolji prijatelj.

Na ogrlicu svoje Chihuahuae zavezao je poruku – “Dobar dan prodavaču. Molim vas da prodate mom psu Cheetose, narančaste, ne crvene, jer su oni preljuti. Uz poruku nalazi se 20$. UPOZORENJE: Ukoliko ne postupite onako kako je napisao, ugrist će vas. Srdačno, vaš susjed.”

Vidno nervozna prilikom primanja uputa chihuahua je na kraju uspješno izvršila zadatak, donijevši vlasniku pakiranje omiljenih grickalica. Da nije bilo nesporazuma s prodavačem dokazuje i upravo onaj okus koji je vlasnik tražio.

Ponosni Antonio Muñoz sve je uredno dokumentirao kao dokaz dobre dresure i odanosti svog najboljeg prijatelja.