FOTO by Stradivarius

Moda

Što je proljeće bez dobre torbe?

Una Lora Banjac 01. ožujka 2024.

Donosimo vam naše favorite iz Stradivariusa

Dolaskom toplijih dana i u duhu Dana žena – red je da se počastimo jednom prekrasnom torbom, a možda i s više njih. Zato vam u tom duhu  donosimo praktične torbe kojima možete upotpuniti vaše proljetne lookove.

Stradivarius proljetna kolekcija torbi prava je inspiracija za nadolazeće lijepo vrijeme.

Basic crna shoulder bag

Ova prekrasna kožna torba isprepletene je teksture i idealan je izbor za svakodnevne odjevne kombinacije. Dimenzije su 39 x 32 x 3 cm te je dovoljno prostrana da u nju stane baš sve i da vas čuva u svakoj prilici!

Kožna tote torba

Ova torba od umjetne kože dizajnirana je po uzoru na poznatu Tote torbu Marca Jacobsa te dolazi u krem, smeđoj i crnoj nijansi. Po nama, ovo je savršena mala torba za svaki dan koja se može nositi tijekom cijele godine.

Crossbody bucket torba

Ova bucket torba s metalnim detaljima dolazi u crnoj kožnoj i smeđoj varijanti. Elegantna je te je model u koji zaista sve stane. Dovoljno je velika, a opet dovoljno mala. Dimenzije su 24 x 28 x 16 cm.

Crossbody malena torbica

Ove neodoljive torbice dolaze u čak četiri nijanse! Crvena, zelena, bijela i crna – i mi ne znamo koju bi prije nosili. Ako ste ljubitelj boja onda su zelena i crvena pravi izbor za vas jer podižu svaki outfit, no ako pak volite monokromatske boje onda su crna i bijela najbolji izbor jer klasika nikad ne izlazi iz mode.

Crna kožna torba u obliku polumjeseca

Ova fantastična torba izgleda kao skupocjeni dizajnerski komad. Njezin vrećasti chunky dizajn ono je što ju čini zaista posebnom. Uz torbu ovakvog dizajna sigurno nećete proći ne zamijećeni!

Ostatak ove divne proljetne kolekcije možete pronaći u Stradivarius trgovinama i na njihovoj službenoj stranici.