FOTO by Instagram @youngertv / IMDb

Film

Što gledati nakon „Emily in Paris“? Donosimo 6 najboljih alternativa…

Viktoria Šafranić 07. siječnja 2022.

Ako vas je ljupka Emily opuštala svojim modnim kreacijama, ljubavnim trokutom i ostalim dogodovštinama, onda biste trebali pogledati i ove uspješnice...

“Emily in Paris” je ultimativni hit koi smo pogledali u jednom danu. Svatko tko je završio s dugoočekivanom drugom sezonom žudi za alternativama kako bi ostao u romantičnom raspoloženju koje sa sobom donosi uspješna Netflixova serija. Zato smo krenuli u potragu za prikladnim formatima za streaming koji će vam se sigurno svidjeti jednako kao i priča o ovoj marketing menadžerici u gradu ljubavi.

Ovdje se nalaze uzbudljive preporuke uz koje možete imati lijepu streaming večer.

„The Bold Type“

Tri glavne glumice iz “The Bold Type” barem su jednako orijentirane na karijeru kao Emily Cooper iz “Emily in Paris” . No njihova uspješna priča s usponima i padovima ne odvija se u marketinškoj agenciji, već u izdavačkoj kući ženskog časopisa. I naravno, ne radi se samo o karijeri Kat, Sutton i Jane, već i o ljubavnim pričama i njihovom prijateljstvu.

„Sweetbitter“

U seriji “Sweetbitter” glavna glumica ne dolazi u Pariz, već u drugu metropolu: New York City . 22-godišnja Tess tamo želi izgraditi novi život i dobiva posao u vrlo modernom restoranu na Manhattanu. Dok njezin novi posao zahtijeva apsolutnu disciplinu, ona se iznenada nađe u svijetu punom seksa, alkohola i droga. Hoće li uspjeti posložiti svoje prioritete?

“The Marvelous Mrs. Maisel”

Od Pariza do New Yorka… Priča “The Marvelous Mrs. Maisel” odvija se kasnih 1950-ih u New Yorku, gdje Miriam “Midge” Maisel živi sa suprugom i dvoje djece u elegantnom stanu na Upper West Sideu.

Suprotno tadašnjim društvenim rodnim ulogama, mlada se žena ne želi pomiriti s time da bude kućanica i odlučuje postati stand-up komičarka. Ima nepogrešiv smisao za humor i talent za pričanje priča.

„The Mindy Project“

Američka humoristična serija ” The Mindy Project “, poput “Emily u Parizu”, govori o snažnoj ženi koja pokušava održati ravnotežu između posla i privatnog života. Samo u sasvim drugoj djelatnosti: Mindy je mlada ginekologinja koja radi u grupnoj praksi i suočena je s raznim problemima i karakterima. A inače, traži i svog muškarca iz snova.

„Dash & Lily“

Baš kao i Emily in Paris”, “Dash & Lily” čista su romantika. Serija se vrti oko dvoje tinejdžera koji počinju komunicirati kroz crvenu bilježnicu i međusobno dijele svoje misli. Uskoro se razvija duboka veza, ali susret licem u lice između njih dvoje nikako da se ostvari. Strahovi da se očekivanja drugoga ne mogu ispuniti u stvarnom životu preveliki su.

„Younger“

Oni koji vole modne stilove u „Emily in PAris“ također će doći na svoje s “Younger”. Ova američka komično-dramska televizijska serija se vrti oko Lize Miller, koja će uskoro započeti novi život. Nakon što ju je suprug napustio, a kćer otišla na fakultet, vratila se na tržište rada. Međutim, pokazalo se da je pronalazak posla izazovan jer izgleda da nitko ne želi zaposliti ženu od 40+. Međutim, kada se počne pretvarati da ima 26 godina, dobiva posao u PR tvrtki.